Nobilis Tilia Zklidňující krém Levantis 100 ml

Nobilis Tilia Zklidňující krém Levantis 100 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zklidňující gel Levantis je vhodný pro podrážděnou, zánětlivou a ekzematickou pokožku. Gel s obsahem zklidňujících látek, jako je zinek a levandule, chrání pleť před popraskáním i opruzením.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zklidňující gel Levantis Nobilis Tilia je jemný, lehce roztíratelný a vstřebatelný gel s extraktem lilie bělostné, levandulovým éterickým olejem a oxidem zinečnatým, tradiční silně zklidňující substancí. Gel je hypoalergenní, vhodný na podrážděnou, zánětlivou a ekzematickou pokožku.

Speciální jemný gel s obsahem silně zklidňujících látek, jako je zinek a levandule, chrání pokožku před popraskáním a opruzením. Rostlinné výtažky se aktivně postarají o zklidnění pokožky, zjemňují ji, mírní svědění i začervenání a současně chrání před opětovným rozšířením podráždění či zánětu. Díky jemnému složení je gel vhodný pro ošetření citlivé dětské pokožky náchylné k opruzeninám, ale i mladé problematické pleti často trpící na akné. Obsažený zinek a levandulový éterický olej pleť zklidní a zmírní její svědění.

Všestranný přípravek

Zklidňující přírodní gel Levantis se vám bude hodit ve všech případech, kdy bude vaše pokožka podrážděná, zarudnutá nebo ji bude trápit nepříjemné svědění či pnutí. Tento velice lehký gel je tak skvělou první pomocí při podráždění pleti a přinese okamžitou úlevu. Je vhodný pro celou rodinu a díky lehké nelepivé textuře nezatěžuje pokožku a nezanechává mastný pocit.

Okamžité zklidnění

Lehký gel se velice rychle vstřebává a je hypoalergenní. Praktické balení s pumpičkou jistě oceníte nejen na cestách. Složení je bohaté na přírodní výtažky a obsažený oxid zinku má významné protizánětlivé účinky a ihned zklidňuje pokožku. Výtažek z lilie bělostné je používán již od pradávna pro své zklidňující účinky a zanechává pokožku komfortně osvěženou.

Proti akné i opruzeninám

Gel Levantis rovněž obsahuje esenciální olej z levandule, který skvěle působí na citlivou a alergizující pleť a zároveň má přirozené antibakteriální vlastnosti. Gel Levantis je proto vhodný i na pleť problematickou a chrání proti akné. Levandulový esenciální olej spolu s oxidem zinku tak nejen pomáhají při podráždění, ale dlouhodobě pokožku chrání a posilují její odolnost.

Použití: Malé množství gelu lehce vtírejte do postižených míst podle potřeby, nejlépe dvakrát denně.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Užití: vnější

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?