Almara Soap Pleťový olej Bloom 30 ml

Almara Soap Pleťový olej Bloom 30 ml

Značka: Almara Soap
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pleťový olejíček je určený zejména pro zralou pleť a je vhodný jako denní i noční péče místo krému. Najdete v něm spoustu za studena lisovaných, kvalitních olejů a rostlinných extraktů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pleťový olej Bloom Almara Soap je olejový elixír, který je namícháný pro potřeby zralé pleti. A to takové, která není problematická - netrpí ucpáváním pórů. Používá se ráno i večer a to místo krému. Obsahuje velmi hutné a výživné oleje, přesně zvolené pro náročnou, stárnoucí pleť.

Pleťový elixír Bloom Almara Soap obsahuje směs olejů lisovaných za studena - makadamiového, para ořechového, oleje z pšeničných klíčků a makového, které doplňuje extra panenský olivový olej. Jsou známé svým antioxidačním, vyhlazujícím, hydratačním, zjemňujícím působením a pomáhají udržovat pružnost a svěžest pokožky.

 

V pleťovém oleji dále naleznete unikátní přísadu, kterou je bylinný macerát ve slunečnicovém oleji z růže, slézu, tymiánu a přesličky a esence geránie, pomeranče a pačuli, které společně podporují zmíněné pozitivní účinky olejů na zralou pleť a propůjčují oleji nádhernou vůni.

Použití: Každé ráno a večer naneste pár kapek olejíčku na pleť a vmasírujte.

Hlavním produktem české značky Almara soap jsou ručně vyráběná přírodní mýdla. Hlavními složkami jsou rostlinné oleje, 100% esenciální oleje, rostlinné maceráty a výluhy. Almara soap nabízí mýdla jak pro citlivou či ekzematickou pokožku, tak i různá fancy mýdla či limitované edice.

Hlavní typ vůně: bylinková, citrusová, ovocná

Typ pleti: anti age, unavená pleť, zralá pleť

Užití: vnější

Výrobce: Almara Soap, Ve Žlíbku 1800 , 19300, Praha, Česká republika

Z blogu1

Almara Soap - více než mýdla

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?