NeBiolina Dárkový set Péče o tělo 1 ks

NeBiolina Dárkový set Péče o tělo 1 ks

Značka: NeBiolina
Certifikáty: ICEA
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krásný dárkové balení přírodní kosmetiky NeBiolina obsahuje výživný sprchový gel a tělový krém. Potěšte sami sebe nebo své blízké kvalitní přírodní kosmetikou.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárkový set Péče o tělo NeBiolina obsahuje výživný sprchový gel a tělový krém. Potěšte sami sebe nebo své blízké kvalitní přírodní kosmetikou.

Sprchový gel pH neutrální 500 ml obsahuje šetrné mycí tenzidy a ovesný bio extrakt, který podporuje zklidnění a zjemnění pokožky. Je vhodný pro všechny typy pokožky včetně té velmi ciltivé. Dodává pokožce hebkost a přirozený ochranný film, který ji chrání před nepříznivými vlivy okolí. Jeho lahodná vůně připomíná čerstvě napečené sladké sušenky.

Tělový krém s vitamínem E a ceramidy 200 ml obsahuje bambucké máslo, ovesný olej a extrakt, které vyživují, hydratují a změkčují pokožku celého těla. Zároveň působí protizánětlivě a zklidňují svědění či zarudnutí.

Dárkový set Péče o tělo obsahuje produkty:

NeBiolina je italská značka přírodní kosmetiky, která nabízí produkty v péči o pokožku dospělých, ale také miminek a dětí. Produkty jsou dermatologicky testovány a mohou se chlubit certifikací ICEA Cosmos.

Výrobce: GreenHub SRL, Via Trento 138 , 65122, Pescara PE, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?