Weleda Vyživující šampon s prosem pro normální vlasy 190 ml

Weleda Vyživující šampon s prosem pro normální vlasy 190 ml

Weleda Vyživující šampon s prosem pro normální vlasy 190 ml

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
272
261
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 5 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Vyživující šampon s prosem pro normální vlasy udržuje vlasovou pokožku zdravou a v dobré kondici. Díky výtažkům z prosa a dalších bylinek jsou mazové žlázy stabilizovány a vlasová pokožka se méně mastí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vyživující šampon s prosem Weleda pro normální vlasy udržuje vlasovou pokožku zdravou a v dobré kondici. Díky výtažkům z prosa a dalších bylinek jsou mazové žlázy stabilizovány a vlasová pokožka se tolik nemastí. Vlasy získávají zdravý lesk, jsou posílené a jdou snadno rozčesávat.

Bio výtažek z prosa udržuje vlasy zdravé, posiluje jejich strukturu a chrání ji před nepříznivými vnějšími vlivy. Proso je bohaté na kyselinu křemičitou, která dodává vlasům lesk a sílu.

Vyživující šampon je obohacen o výživný olej z makadamových ořechů, který vlasy posiluje a zaceluje roztřepené konečky. Kombinace olejů a extraktů ze šalvěje dodává vlasům přirozený lesk a sílu. Díky kvalitnímu složení plnému rostlinných tenzidů je šampon vhodný pro celou rodinu.

Pro zdravé vlasy

Vyživující šampon s prosem Weleda je produktem, který si oblíbí všechny typy vlasů. Dokáže vlasům poskytnout jak šetrnou očistu, tak důkladnou péči. Tento příjemný krémový šampon vaše vlasy umyje díky sametové nadýchané pěně, která pokryje každý jednotlivý vlas a odstraní z něj veškeré nahromaděné nečistoty a zbytky stylingových produktů.

Šetrné mytí

Šampon však nenarušuje vlasové vlákno jako takové, díky tomu vlasy nevysušuje a nezpůsobuje podráždění vlasové pokožky. Šampon neobsahuje syntetické tenzidy, které často způsobují vysušení vlasů a pokožky hlavy, obsažená pěnidla jsou na rostlinné bázi, a tím jsou k vlasům o něco šetrnější. Vaše vlasy tak budou po umytí pružné a plné života.

Lesk a vitalita

Přírodní složky a výtažky pak o vlasy pečují již během umývání. Bio výtažek z prosa má příznivý vliv na zdravou strukturu vlasového vlákna, posiluje je a navrací mu pružnost. Zároveň pomáhá vyhladit povrch vlasů, čímž i zvyšuje jejich lesk. Extrakt z prosa má vysoký obsah kyseliny křemičité, která je přirozenou součástí vlasů, a díky tomu činí vlasy silnější.

Mytí a péče

Makadamový olej pak dodává vlasům zářivý lesk a pomáhá je zjemnit a vyživit. Díky makadamovému oleji budou vaše vlasy zásobeny nenasycenými mastnými kyselinami a minerály. Šalvějový extrakt vlasy osvěžuje a podporuje jejich růst. Tento šampon je skutečně neutrální, a tak je vhodný pro celou rodinu. Jeho jemná přírodní parfemace provoní vaše vlasy na dlouhou dobu.

Použití: Malé množství šamponu naneste rovnoměrně na vlhké vlasy a jemnou masáží napěňte. Poté vydatně opláchněte vlažnou vodou. Šampon je vhodný pro každodenní použití.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Typy vlasů: normální vlasy

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

3 chyby, které škodí vašim vlasům

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Jak mýt a mít krásné vlasy?

Krása z přírody, která překonává čas

Weleda: Keltská bohyně

Weleda: Krása z přírody, která překonává čas

Zimní péče o vlasy: chraňte a vyživujte!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?