Nobilis Tilia Kadidlovník 10 ml

Nobilis Tilia Kadidlovník 10 ml

(1 hodn.)
429
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, OC DBK > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Éterický olej z kadidlovníku s typickou kořeněnou vůní s bylinnými tóny podporuje meditaci a navození duševní harmonie. Odstraňuje pocity úzkosti a nejistoty a posiluje psychiku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu11
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Kadidlovník je čistá přírodní rostlinná silice bez přidaných syntetických a vonných látek. Éterický olej pochází ze somálského kadidlovníku a vyznačuje se výraznou kořeněnou vůní s bylinnými tóny, jenž prohloubí vaši relaxaci a navodí atmosféru příjemného odpočinku.

Éterický olej z kadidlovníku je velice oblíbený pro meditaci a probuzení duševní harmonie. Napomáhá odstraňovat úzkost, nervozitu a pocity nejistoty. Díky svým aromaterapeutickým účinkům uvolňuje napjatou mysl a oceníte jej především v období zvýšeného stresu či nadměrného duševního vypětí.

Kadidlovník má zároveň příznivý efekt na hojení tkání, podporuje regeneraci kůže a je skvělým přípravkem, jenž urychluje hojení jizev. Můžete jej využít také při kašli a dalších příznacích chřipky či nachlazení, kdy pomáhá pročistit dýchací cesty a usnadnit dýchání.

Uvolnění a relaxace

Éterický olej z kadidlovníku vás omámí svou pozoruhodnou kořeněnou vůní, která ihned provoní vaši domácnost. Vůně kadidlovníku je skutečně všeobklopující, výborně neutralizuje veškeré nepříjemné pachy a vytvoří ve vaší domácnosti atmosféru harmonie a pohody. Éterický olej z kadidlovníku je rovněž výborným pomocníkem při meditaci. 

Omamná vůně

Vůně kadidlovníku je velice oblíbená již po staletí, jedná se o jednu z nejtradičnějších esencí. Jeho silná exotická vůně neutralizuje pachy a zároveň je přirozeně antiseptická, díky tomu se tradičně používá pro dezinfekci vzduchu ve vnitřních prostorách. Éterický olej z kadidlovníku podpoří vaše chvilky relaxace a uvolní vaši mysl.

Duševní harmonie

Vůně kadidlovníku posiluje vaši mysl a pomáhá při depresích a špatné náladě. Pomáhá harmonizovat psychiku a odstraňuje pocity úzkosti, nervozity či trémy. Zároveň podporuje imunitní systém a pomáhá vašemu tělu bránit se proti nemocem. Kadidlovník v kosmetice rovněž podporuje regeneraci tkání a urychluje hojení jizev. 

Kouzlo aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro děti do 7 let a kojící ženy. Éterický olej mohou používat těhotné ženy od ukončeného třetího měsíce gravidity v polovičním ředění (ne na více než 30 minut, s přestávkami, do menší nádržky aromalampy maximálně jednu kapku, do větší kapky 2). Do masážního oleje používejte v ředění 25 kapek éterického oleje na 100 ml rostlinného oleje. Neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.snižuje její životnost.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: astma, hojení ran a zánětů, mastná pleť, nachlazení a viróza, problematická pleť a akné, suchá pleť, zralá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu11

Aromaterapeutický horoskop – Ryby

Aromaterapie a pět elementů - Jaro

Aromaterapie pro těhotné

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Esenciální oleje na zmírnění viditelnosti jizev

Éterický olej Kadidlo

Harmonizace aromaterapií: První čakra (kořenová)

Jak zklidnit spálenou pokožku aneb Aromaterapie po opalování

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Minimalistický základ přírodní péče o pleť

Problematika éterických olejů v těhotenství

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Ilona 28. 11. 2017 10:25

Je to vselek. Zanet sedaciho nervu,nic me nepomahalo,trpela jsem dva mesice jako kun. Zacala jsem si kapat 3x denne kapku kadidla pod jazyk a uz za dva dny jsem citila velke zlepseni. Syn mel zanet mocoveho mechyre. Namazala jsem mu na bricho sadlo a pridala 2 kapky kadidla. Uz po chvili citil velkou ulevu,ze uz nema nutkani jit na wc. I chripka,ktera vypadala zle zacala do druhyho dne odchazet. Nedam dopustit na kadidlo

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?