Annemarie Börlind Vitamínová maska na unavenou pleť 40 ml

Annemarie Börlind Vitamínová maska na unavenou pleť 40 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Maska s karotenoidy, sacha inchi olejem a výtažky z acai či goji zbaví pleť známek únavy, celkově ji osvěží a podpoří její hydrataci i regeneraci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vitaminová maska od značky Annemarie Börlind intenzivně pečuje o unavenou, mdlou pleť, která díky obsaženým vitaminům dodá novou energii a svěží vzhled. Najdete v ní výtažky z goji, acai či rakytníku, které stimulují obnovu kožních buněk. Maska zároveň podporuje hydrataci pleti a chrání ji před předčasným stárnutím.

Bambucké máslo či sacha inchi olej lehce vyživují pleť a podporují její hydrataci a díky tomu ji zanechají krásně vláčnou. Spolu s karotenoidy a výtažky z rakytníku, goji a acai pleť osvěží, zbaví ji známek únavy a podpoří její regeneraci. Extrakty z goji a acai jsou také bohatým zdrojem antioxidantů, a v kombinaci s přidaným vitaminem E podporují ochranu pleti před působením volných radikálů způsobujících předčasné stárnutí pleťových buněk. Maska je bohatá na vitamin C, který zmírňuje produkci melaninu, čímž napomáhá v boji proti hyperpigmentaci. Navíc vyrovnává přirozený tón pleti a podporuje produkci kolagenu v pokožce.

Použití: Dostatečné množství masky naneste na vyčištěnou pleť, vyhněte se okolí očí. Nechtě působit 10-15 minut a poté pečlivě opláchněte čistou teplou vodou. Používejte 1-2krát týdně.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: normální pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Jak ovlivňují vitaminy naše vlasy a pleť

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?