Saloos Balzám bio karité Bambucké máslo 250 ml

Saloos Balzám bio karité Bambucké máslo 250 ml

(3 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
528
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Karlín > 2 ks

Bambucké máslo je zázračné. Dokonale hydratuje, zjemňuje a regeneruje suchou a popraskanou kůži a chrání ji. Působí blahodárně na pleť postiženou ekzémy a lupénkou. Je vhodné i pro malé děti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Balzám Bio Karité Saloos je čistý přírodní produkt. Obsahuje mimořádně vysoký podíl vzácných rostlinných sterolů, nenasycených mastných kyselin, dále kyselinu skořicovou, léčivé vosky, karoteny a vitaminy, které urychlují hojení mnoha kožních problémů. Dokonale hydratuje, zjemňuje a regeneruje suchou a popraskanou kůži a chrání ji před nepříznivými vlivy počasí. Působí blahodárně i na pleť postiženou ekzémy a lupénkou. Podporuje hojení popálenin, je vynikající pro dětskou pokožku.

Karité, známé též jako Shea Butter neboli bambucké máslo, se získává ze semen plodů afrického ořešáku Shea. Pěstuje se v nezatížené volné přírodě, jeho semena se ručně sbírají a pak se suší na slunci. Poté se praží a dále se ručně hnětou tak dlouho, dokud nevznikne tuk máslové konzistence. Vzácné máslo Karité je africkými ženami již po staletí oblíbeným a osvědčeným prostředkem pro péči o pleť a přírodní ochranou proti UV záření.

Hloubková výživa

Balzám bio karité Saloos je univerzálním produktem, který využijete doslova od hlavy k patě. Pečuje nejen o pokožku, ale působí na svaly, klouby a celý pohybový aparát díky svým uvolňujícím a prohřívacím vlastnostem. Díky tužší konzistenci je máslo vhodné do kabelky či pro cestování, protože nehrozí, že se vám vylije v zavazadle.

Jemný balzám

Balzám má velice příjemnou konzistenci, která taje po kontaktu s přirozeně teplou pokožkou a výborně se vstřebává. Bambucké máslo je na pleti velice příjemné a působí blahodárně na vysušenou či namáhanou pokožku. Balzám je intenzivní péčí, která dodává pokožce hloubkovou výživu, uzamyká v ní hydrataci a zanechává ji dokonale jemnou

Čisté bambucké máslo

Balzám neobsahuje vodu, díky tomu je dán větší prostor účinným látkám. Jasnou výhodou čistého bambuckého másla je jeho výborná snášenlivost všemi typy pokožky. Bambucké máslo je vhodné pro citlivou pleť, kterou nezatěžuje ani nedráždí a neobsahuje syntetickou parfemaci či konzervanty. Naopak o pokožku šetrně pečuje.

Pro suchou pokožku

Balzám z bambuckého másla pokožku vyživuje a podporuje její regenerační procesy. Je vhodný i na velmi suchá místa, jako jsou lokty či kolena. Zanechává pokožkou jemnou a vláčnou, navíc na ní vytvoří lehký ochranný film, který uzamyká vlhkost v pleti a pěstí ji dlouhodobě. Každodenní používání másla pokožku chrání před volnými radikály a zpomaluje stárnutí.

Použití: Bambucké máslo je za pokojové teploty tuhé. Taje při teplotě 36-38 °C. Malé množství másla dejte do dlaní a nechte rozpustit. Poté naneste na požadované oblasti a vmasírujte do pokožky.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Produktové řady: Saloos Bio Karité

Typ pleti: alergická pleť, anti age, citlivá pleť, normální pleť, suchá pleť

Typy pokožky: alergická pokožka, citlivá pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter1
1
Ekologické zemědělství
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

5 mýtů o ekzémech aneb zapomeňte na sádlo i kortikoidy

Aromaterapie pro děti

Bambucké máslo: nuda v kosmetice?

DIY PRO ZAČÁTEČNÍKY

Pozor křehké! Jak na citlivou pleť

Pupínkový detektiv: přírodní másla

Stálice Saloos

Vazelína v kosmetice: Proč se jí vyhýbat?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter1
1
Ekologické zemědělství
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Saloos Bio Karité

Nenašli jste to pravé? Co tohle?