Almara Soap Balzám SOS balm 40 ml

Almara Soap Balzám SOS balm 40 ml

398
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás

Balzám s víceúčelovým použitím a zcela přírodním složením zklidní pokožku po štípnutí hmyzem nebo také s drobnými popáleninami.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Balzám SOS balm Almara Soap má zcela přírodní složení. Je multifunkčním pomocníkem! Pomůže vám zklidnit pokožku po hmyzím štípanci nebo při drobné popálenině. V SOS balzámu najdete kvalitní, za studena lisované olej, jako např. konopný, makadamiový a ricinový, které spolu s extra panenským olivovým olejem pokožku hydratují, zvláčňují a hloubkově regenerují.

Obsahuje macerát z osmi pečlivě zvolených bylin - třezalky, kostivalu, jitrocele, kontryhelu, šalvěje, řebříčku, měsíčku a přesličky, které jsou známé svými zklidňujícími a antibakteriálními účinky. Přidaný včelí vosk vytváří na pokožce jemný ochranný film, který podporuje účinnost všech obsažených surovin.

Upozornění: Balzám je velmi koncentrovaný a stačí ho nanést jen malé množství. Se svou praktickou velikostí je vždy po ruce.

Hlavním produktem české značky Almara soap jsou ručně vyráběná přírodní mýdla. Hlavními složkami jsou rostlinné oleje, 100% esenciální oleje, rostlinné maceráty a výluhy. Almara soap nabízí mýdla jak pro citlivou či ekzematickou pokožku, tak i různá fancy mýdla či limitované edice.

Výrobce: Almara Soap, Ve Žlíbku 1800 , 19300, Praha, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?