CosmetikaBio Barva na vlasy Fialová 100 g

CosmetikaBio Barva na vlasy Fialová 100 g

(2 hodn.)
Značka: CosmetikaBio
Certifikáty: CPK, VEGAN
Certifikát CPKCertifikát VEGAN
303
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Barva na vlasy z čistě přírodních surovin dodá vlasům teplý vínový odstín. Díky obsahu bylinek má skvělé posilující a regenerační účinky, dodá vlasům lesk, jemnost a přirozený objem.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Cosmetikabio barva na vlasy fialová je 100% přírodním produktem bez obsahu henny. Nejen že vlasům propůjčí zářivou barvu, ale zároveň jim poskytuje kvalitní péči důležitou pro jejich zdravý vzhled. Obsahuje pouze směs rostlin pro lesklé a zdravé vlasy, a přitom je při barvení nadměrně nevysuší.

Barva na vlasy fialová je směsí indiga, pískavice, ibišku a mořeny barvířské, a nabízí tak čistě přírodní alternativu ke klasickým barvám na vlasy. Odstín fialová dodá vašim kadeřím teplou tmavě vínovou barvu bez červených či zrzavých odlesků. Směs bylin zároveň posiluje vlasové vlákno, dodává mu lesk a hebkost. Barva vlasy nijak nezatěžuje, a naopak jim dodává přirozený objem. Zároveň pečuje i o pokožku hlavy, pomáhá odstraňovat lupy i nadměrné maštění či podráždění.

Čistě rostlinné barvy Cosmetikabio jsou složeny pouze z kvalitních rostlin pro optimální odstín a podpoří regeneraci vlasu i pokožky. Rostlinné barvy nepoškozují vlasy, protože do vlasu nepronikají, pouze se navážou na keratin ve vlasu obsažený. Výsledná barva je takto značné závislá na původní barvě vlasů a na individuálním stavu vlasu. Každým dalším barvením se vrstva rostlinné barvy na vlasu zvětšuje, takže barva může v důsledku častého barvení mírně tmavnout, ale také lépe chytá.

Vymývání barvy je značně individuální a nelze zaručit žádnou minimální dobu, po kterou barva zůstane v podobě jako těsně po barvení. Díky tomu, že rostlinná barva nepoškozuje vlas ani není škodlivá pro pokožku, je možné barvení opakovat častěji než u chemických barev. V případě, že je výsledná barva neuspokojivá či jinak neodpovídá požadavkům, je možné prakticky ihned nabarvit znovu a barvu tak zkorigovat. Rostlinná barva nikdy nezesvětlí barvu, a to jak původní, tak tu dosaženou předchozím barvením. V případě barvení šedin se doporučuje dvoufázové barvení.

Použití: Při přípravě barvy a samotném procesu barvení se řiďte pokyny na krabičce.

Upozornění: Barva obsahuje hennu. Mezi chemickým barvením a aplikací henny proto vyčkejte alespoň 3 týdny.

Cosmetikabio je českou značkou nabízející 100% veganskou přírodní kosmetiku. Vybrat si můžete z řady bylinných barev na vlasy a nechybí ani kamencový deodorant alun.

Barva: fialová

Výrobce: Michaela Kochanová, Podkrušnohorská 2052 , 43601, Litvínov, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Jak na přírodní barvení aneb Nebojte se henny

Co všechno umí henna

Jak správně používat hennu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Anna 7. 6. 2022 21:08

Velké zklamání. Přestože jsem postupovala přesně podle návodu, po fialové barvě ani památky. Místo toho mi vlasy slabě chytly ze středně hnědé na trochu tmavší, vyloženě "myší" odstín. Takovou barvu jsem tedy rozhodně nechtěla. Začínám si myslet, že pokud nechci vlasy zrzavé nebo červené, nezbývá mi nic, než chemické barvy. Opravdu škoda.

/ Pavlína 26. 11. 2017 16:11

Namíchaná směs stále brčálově zelená i po hodině a na vlasech nic jiného než brčálově zelená...takže absolutně bez výsledku

/ Pavlína 26. 11. 2017 16:17

Ta fialová totiž vůbec není fialová - podle toho co píšete vám možná chytla jen ta hnědá :)

/ Šárka 19. 2. 2017 18:07

Použila jsem směs fialové a hnědé, nechala jsem působit 90 minut. Pro mě zatím nejlepší Henna, jakou jsem měla. Barva je spíše hnědá, příště dám více fialové a možná i nějakou červenou a nechám déle působit, každopádně se skvěle nanáší, nestéká a vlasy jsou po ní úžasné.

Nefunguje / Barbora 30. 3. 2021 19:28

Bohužel velké zklamání, barva vůbec nechytla. Postupovala jsem dle návodu, barvu měla na hlavě necelé 3 hodiny. Bohužel ani stopy po fialovém odstínu. Barvu vlasů mám středně hnědou, po aplikaci této barvy je výsledná barva o něco tmavší hnědá.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?