Kadalys Výživný BIO suchý olej na pleť, tělo a vlasy ze zeleného banánu 50 ml

Kadalys Výživný BIO suchý olej na pleť, tělo a vlasy ze zeleného banánu 50 ml

Značka: Kadalys
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pleťový olej vhodný také na vlasy a celé tělo zanechává na pokožce sametovou hebkost. Tento suchý olej s extraktem ze zeleného banánu je bestsellerem značky Kadalys. Ideální pro mladou, mastnou a problematickou pleť.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Výživný BIO suchý olej na pleť, tělo a vlasy ze zeleného banánu od značky Kadalys hloubkově vyživuje, regeneruje a celkově obnovuje pokožku. Výživné a posilňující ošetření kombinující 5 rostlinných olejů s vysokým obsahem omega-6, 9 si zkrátka zamilujete. 

Olej je vhodný pro mladou pleť, pleť normální až mastnou s nedokonalostmi. Pro normální až jemné vlasy a normální až mastné vlasy. Jeho ultra suchá struktura okamžitě proniká do pleti a nezanechává mastný film. Díky svému přírodnímu složení neucpává a neuzavírá póry.

100% ingrediencí je přírodního původu

29% ingrediencí bylo získaných z plodin pěstovaných na bio farmách
 
Suchý olej obsahuje bioaktivní látky ze zeleného banánu, avokádo, zelený čaj, oleje z jojoby a šípku. Voní po citrusech (hesperidiu), kosatci a pačuli. V kombinaci s kořenitou a dřevitou stopou osvěžují v létě a zahřívají v zimě.
 
Suché oleje Kadalys jsou bestsellerem značky. Jsou skvělé nejen na pleť, ale také na vlasy anebo pro masáž těla. Milují je nejen ženy ale i muži.

 

Použití: Obličej – vzhledem k intenzitě vyživujících a rozjasňujících vlastností, nanesete jen malé množství do dlaně a důkladně rozetřete po tváři, krku a dekoltu před použitím nočního krému Kadalys. Tip: Olej můžete použít i pro intenzivní hydrataci a masáž celého těla. • Vlasy – Vyživující olej je klíčový pro zdravé a lesklé vlasy. Olej na vlasy použijte jako: - Vyživující péči: aplikujte na suché konečky vlasů, buď po umytí vlasů šampónem nebo jako péči před umytím vlasů. - Posilňující kúra: naneste na suché vlasy před použitím šampónu. Nanášejte od kořínků ke konečkům. Zamotejte vlasty do teplého ručníku a nechte působit alespoň 30minut, aby olej pronikl do vlasů. Následně umyjte vlasy jako obvykle. - Ochranná péče: pro rozmazlování vlasů v letních měsících naneste olej na suché vlasy před koupáním. Můžete používat po celý rok jako součást vlastního denního rituálů péče o vlasy kdykoliv a kdekoliv.

„PRVNÍ EKOLOGICKY UVĚDOMĚLÁ ZNAČKA & GLOBÁLNÍ LEADER V BANÁNOVÉ VĚDĚ“. Tak by se dala charakterizovat francouzská značka Kadalys založená v roce 2012.  Jednotlivé složky této kosmetiky pochází z ekologického zemědělství jako vedlejší produkty generované banánovým průmyslem a jsou zpracovávané a vyráběné přímo v srdci Kadalys. Názvy řad KADALYS jsou inspirovány botanickými názvy různých odrůdy banánů, tedy „MUSA“.
Prostřednictvím Musathérapy® jsou rituály krásy inspirovány banánovými vlastnostmi, které zvýrazňují všechny typy pleti a krásy.

Produkty Kadalys jsou certifikované jako přírodní a organické dle požadavků ECOCERT A COSMEBIO. Spolupracují s ONE VOICE v boji proti násilí, za základní práva a dobré životní podmínky zvířat. Potvrzují, že výrobky Kadalys jsou veganské (bez přísad živočišného původu). Všichni pěstitelé banánů na Martiniku jsou akcionáři společnosti KADALYS pro „fair trade“ a odpovědnou francouzskou produkci. Obaly jsou označené FSC, ekologicky navržené,
recyklovatelné a jsou z udržitelně vedených lesů.

Ostatní kategorie: Oleje na vlasy

Typ pleti: mastná pleť, problematická pleť a akné, smíšená pleť

Typy vlasů: jemné vlasy, normální vlasy

Výrobce: Kadalys, 13 Rue Titon , 75011, Paris, Francie

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

KADALYS: Udržitelná banánová věda aneb neobyčejná péče o pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?