Rosenrot Naturkosmetik Cestovní krabička, růžová 1 ks

Bitbox Rosé incl. lid with opening

Rosenrot Naturkosmetik Cestovní krabička, růžová 1 ks

Bitbox Rosé incl. lid with opening

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pouzdro na mýdlo je nezbytností pro uchování tuhých kosmetických produktů, jako jsou šampony, sprcháče či kondicionéry.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

BiOOO.cz je exkluzivním prodejcem produktů značky Rosenrot Naturkosmetik pro ČR.

Zpátky k přírodě bez plastů

Tato praktická hliníková krabička na tuhé kosmetické produkty by vám určitě neměla chybět ve výbavě. Je velmi lehká a odolná, praktická při cestování nebo při sportu, ale také k uchování ve sprchovém koutu.

Svým tvarem se hodí zejména pro kosmetiku Rosenrot Naturkosmetik, ale můžete do ní uložit jakékoliv malé mýdlo s kulatým tvarem.

Skladování: Před uskladněním produktu v krabičce, vždy z mýdla (šamponu, kondicionéru, sprcháče) setřete vodu a ukládejte co nejsušší. Pokud použijete krabičku k cestování, vždy jí poté otevřete a nechte produkty na vzduchu s otevřeným víkem.

Rosenrot Naturkosmetik je průkopníkem v oblasti přírodních organických vlasových a tělových produktů v pevné formě a byl jedním z prvních výrobců organické kosmetiky, kteří získali prestižní pečeť Cosmos Ecocert pro své pevné produkty. Ve společnosti Rosenrot se zaměřují na vývoj pouze těch nejlepších organických kosmetických produktů vyrobených se vzácným řemeslným zpracováním - pro nejvyšší standardy péče o vaši pokožku a vlasy.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Rosenrot Naturkosmetik GmbH, Röntgenstraße 1 , D-23701 , Eutin, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?