Weleda Mandlový hydratační krém 30 ml

Weleda Mandlový hydratační krém 30 ml

(2 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
419
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Lehký neparfémovaný hydratační mandlový krém pečuje o citlivou pokožku ve dne i v noci. Díky jemnému složení je pokožka bohatě vyživena a zároveň chráněna před vysušením a podrážděním.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Lehký neparfémovaný Hydratační mandlový krém Weleda pečuje o citlivou pokožku ve dne i v noci. Díky jemnému výživnému složení je pokožka bohatě vyživena a zároveň chráněna před vysušením, podrážděním a nepříznivými vnějšími vlivy.

Jednoduché složení s mandlovým olejem a včelím voskem pokožku vyživí do hloubky a uzamkne v ní tolik potřebnou hydrataci i živiny. Včelí vosk navíc vytvoří na pokožce lehký ochranný film, který chrání pokožku před podrážděním, chladem i větrem.

Hydratační mandlový krém je díky mimořádně lehké konzistenci vhodný rovněž pro smíšenou pokožku náchylnou k maštění a vzniku pupínků. Lehké složení krému pleť vyživí, ale nezatíží ji natolik, aby se mastila, osypávala, či se na ní dokonce zanášely pleťové póry. Po aplikaci je pleť jemná, vláčná a získává zdravý, pěstěný vzhled.

Denní i noční krém

Mandlový hydratační krém Weleda je tím pravým pro citlivou a reaktivní pokožku, kterou nezatěžuje díky svému minimalistickému složení. Tento krém neucpává póry a nepodporuje tvorbu pupínků, poskytne vaší pokožce bohatou hydrataci a zanechá ji po celý den i noc příjemně vláčnou a jemnou. Jeho lehká marcipánová vůně vás bude provázet po dlouhou dobu.

Lehká konzistence

Mandlový hydratační krém Weleda vyniká především svou texturou, která je opravdu lehká, ale zároveň dostatečně vydatná na to, aby splnila i nároky suché pokožky. Velice dobře se roztírá díky jemné krémové konzistenci a vstřebává se během několika málo okamžiků, zároveň však nenechává mastný povlak. Můžete jej použít také pod make-up, zároveň je ale vhodný i pro použití na noc.

Univerzální péče

Tento krém používejte každé ráno i večer na vyčištěnou pleť, kdy vám pomůže probudit se do nového dne či stimulovat regenerační procesy v průběhu noci. Díky bohatým hydratačním složkám ihned odstraní známky únavy z vaší pleti a revitalizuje ji. Jemný mandlový olej je velmi lehký a zároveň má významné zklidňující účinky.

Hydratovaná a svěží pleť

Mandlový olej má zároveň slnou regenerační schopnost, stimuluje obnovovací procesy v pokožce a také jí dodává vláhu. Obnovuje ochrannou hydrolipidovou kožní bariéru, a tím ji chrání před vysušením či podrážděním. Posiluje obranyschopnost pokožky a včelí vosk pomáhá vytvořit na pleti neviditelný film, který brání podráždění a zanechává pleť dokonale jemnou.

Použití: Malé množství krému naneste ráno i večer na čistou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Jemně vmasírujte.

Tip: Díky lehkému složení je krém vhodný i pod make-up.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Mandel

Typ pleti: normální pleť, smíšená pleť

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Jak se rodí krém - aneb pleťová péče Weleda

Krása z přírody, která překonává čas

Mandlové pohlazení od Weledy

Pozor křehké! Jak na citlivou pleť

Tipy na hydratační přípravky

Weleda: Keltská bohyně

Weleda: Krása z přírody, která překonává čas

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Paráda na létní počasí / Kyrkys 21. 10. 2020 23:34

Skvělý na léto je lehký, rychle se vsakuje a dodává pleti potřebnou hydrataci po celý den☻

/ 9. 6. 2019 22:15

Pro mne příjemný krém, který se rychle vsakuje.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Weleda Mandel

Nenašli jste to pravé? Co tohle?