Rosenrot Naturkosmetik Tuhý kondicionér rich 60 g

solid Conditioner Rich

Rosenrot Naturkosmetik Tuhý kondicionér rich 60 g

Rosenrot Naturkosmetik Tuhý kondicionér rich 60 g

solid Conditioner Rich

Certifikáty: Ecocert, Cosmos
Certifikát EcocertCertifikát Cosmos
Balení:
167
Momentálně vyprodané na e-shopu i prodejnách BiOOO.cz

Kondicionér s extra vyživujícím složením je určený pro normální, barvené a melírované vlasy. Neobsahuje silikony a složením je vhodný také pro vegany.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

BiOOO.cz je exkluzivním prodejcem produktů značky Rosenrot Naturkosmetik pro ČR.

Zpátky k přírodě bez plastů

Tuhý kondicionér rich je určený pro normální, barvené a melírované vlasy.  Dodává hebkost, objem a celkově vdechne vašim vlasům nový život. Kondicionér nezanechává na vlasech žádnou nepropustnou vrstvu, jako to dělají silikony. Představuje jedinečnou kombinaci organických kondicionačních olejů a přírodních aktivních extraktů.

Obsažený BIO kokosový olej chrání před vypadáváním vlasů a může také pomoci rychlejšímu růstu vlasů. Navíc podporuje regeneraci suchých a lámavých vlasů. Extrakt z kořene lopuchu posiluje vlasová vlákna. Jíl poskytuje lesk, redukuje lupy a nadměrné maštění vlasů. Má uklidňující a vyživující účinek na pokožku hlavy.

Rosenrot Naturkosmetik

  • certifikovaná BIO výroba
  • vlastní vývoj a produkce výrobků
  • 100% přírodní německá kosmetika
  • největší výběr v rámci sortimentu tuhé kosmetiky
  • prémiové ingredience, lokální suroviny
  • ruční výroba

100% certifikovaná přírodní kosmetika

Ve společnosti Rosenrot Naturkosmetik věří v léčivou sílu přírody a vědomě se proto vyhýbají používání parafínů, parabenů, silikonů, syntetických konzervantů a barviv. Všechny tuhé přírodní kosmetické výrobky od Rosenrot jsou také certifikovány v souladu s vysokým Standardy Cosmos Ecocert.

Cruelty free & Vegan

V souladu s nařízením EU o kosmetických přípravcích a přísnými požadavky Cosmos Ecocert, si můžete být jisti, že Rosenrot Naturkosmetik nepoužívá žádné suroviny, které by byly testované na zvířatech. Na výběr svých dodavatelů a jejich kontrolu klade velký důraz. Většina produktů je navíc také veganská.

Udržitelnost & plastic-free 

Rosenrot Naturkosmetik je jedním z průkopníku přírodní kosmetiky a udržitelnost je nepostradatelnou, hluboce zakořeněnou součástí firemní filozofie od jejího počátku v roce 2015. K tomu samozřejmě patří také úplné vyhýbání se plastům ve svých výrobcích a pokud je to možné, tak také v obalech.

Použití: Kondicionérem párkrát přejeďte po mokrých, čerstvě umytých vlasech a pomocí prstů rozetřete kondicionér až do konečků. Poté vlasy rozčešte kartáčem, poté nechte krátce působit a následně důkladně opláchněte. Po použití jej vždy nechte dobře vyschnout, prodlužujete tím jeho životnost.

Rosenrot Naturkosmetik je průkopníkem v oblasti přírodních organických vlasových a tělových produktů v pevné formě a byl jedním z prvních výrobců organické kosmetiky, kteří získali prestižní pečeť Cosmos Ecocert pro své pevné produkty. Ve společnosti Rosenrot se zaměřují na vývoj pouze těch nejlepších organických kosmetických produktů vyrobených se vzácným řemeslným zpracováním - pro nejvyšší standardy péče o vaši pokožku a vlasy.

Typy vlasů: barvené vlasy, normální vlasy, vypadávající vlasy

Výrobce: Rosenrot Naturkosmetik GmbH, Röntgenstraße 1 , D-23701 , Eutin, Německo

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?