Rosenrot Naturkosmetik Kosmetická sada zimní péče o tělo a vlasy pro muže 1 ks

"Winter natural cosmetic set „Body & hair care MEN“ a. MEN 3-in-1 Bitter orange (30g) b. MEN ShowerBit Glacier ice (30g) c. MEN ShampooBit Nordwind (30g)"

Rosenrot Naturkosmetik Kosmetická sada zimní péče o tělo a vlasy pro muže 1 ks

"Winter natural cosmetic set „Body & hair care MEN“ a. MEN 3-in-1 Bitter orange (30g) b. MEN ShowerBit Glacier ice (30g) c. MEN ShampooBit Nordwind (30g)"

Certifikáty: Ecocert, Cosmos
Certifikát EcocertCertifikát Cosmos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sada přírodní kosmetiky Rosenrot Naturkosmetik obsahuje, klasický tuhý šampon, šampon 3v1 a sprchový gel pro muže. Objevte kouzlo tuhé kosmetiky plné kvalitních ingrediencí.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

BiOOO.cz je exkluzivním prodejcem produktů značky Rosenrot Naturkosmetik pro ČR.

Zpátky k přírodě bez plastů

Kosmetická sada pro muže od značky Rosenrot Naturkosmetik obsahuje šampon 3v1 a sprchový gel. Objevte kouzlo tuhé kosmetiky plné kvalitních ingrediencí.

Tuhý šampon pro muže 3v1, hořký pomeranč 30 g je určený pro všechny typy pokožky i vlasů. Má vyživující a posilující účinky, je šetrný k pokožce hlavy i k vlasům. Cenný BIO arganový olej a výtažek z kořene lopuchu zanechávají vlasy i vousy hebké, pružné a přirozeně lesklé.

Tuhý sprchový gel pro muže glacier ice 30 g je vhodný pro všechny typy pokožky. Obsahuje BIO jojobový olej, který společně s bambuckým a kakaovým máslem vytvoří na pokožce ochrannou vrstvu, zjemní ji a vyživí. Rostlinný skvalan chrání pokožku před ztrátou vlhkosti a brání oxidaci vlastních lipidů pokožky, je hezky roztíratelný a dodává pokožce příjemný pocit. 

Sada navíc obsahuje také Tuhý šampon 30 g s vůní Nordwind.

Rosenrot Naturkosmetik

  • certifikovaná BIO výroba
  • vlastní vývoj a produkce výrobků
  • 100% přírodní německá kosmetika
  • největší výběr v rámci sortimentu tuhé kosmetiky
  • prémiové ingredience, lokální suroviny
  • ruční výroba

100% certifikovaná přírodní kosmetika

Ve společnosti Rosenrot Naturkosmetik věří v léčivou sílu přírody a vědomě se proto vyhýbají používání parafínů, parabenů, silikonů, syntetických konzervantů a barviv. Všechny tuhé přírodní kosmetické výrobky od Rosenrot jsou také certifikovány v souladu s vysokým Standardy Cosmos Ecocert.

Cruelty free & Vegan

V souladu s nařízením EU o kosmetických přípravcích a přísnými požadavky Cosmos Ecocert, si můžete být jisti, že Rosenrot Naturkosmetik nepoužívá žádné suroviny, které by byly testované na zvířatech. Na výběr svých dodavatelů a jejich kontrolu klade velký důraz. Většina produktů je navíc také veganská.

Udržitelnost & plastic-free 

Rosenrot Naturkosmetik je jedním z průkopníku přírodní kosmetiky a udržitelnost je nepostradatelnou, hluboce zakořeněnou součástí firemní filozofie od jejího počátku v roce 2015. K tomu samozřejmě patří také úplné vyhýbání se plastům ve svých výrobcích a pokud je to možné, tak také v obalech.

Rosenrot Naturkosmetik je průkopníkem v oblasti přírodních organických vlasových a tělových produktů v pevné formě a byl jedním z prvních výrobců organické kosmetiky, kteří získali prestižní pečeť Cosmos Ecocert pro své pevné produkty. Ve společnosti Rosenrot se zaměřují na vývoj pouze těch nejlepších organických kosmetických produktů vyrobených se vzácným řemeslným zpracováním - pro nejvyšší standardy péče o vaši pokožku a vlasy.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Rosenrot Naturkosmetik GmbH, Röntgenstraße 1 , D-23701 , Eutin, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?