Almara Soap Mýdlenka Nova Nero, obdélníková 340 g

Almara Soap Mýdlenka Nova Nero, obdélníková 340 g

Značka: Almara Soap
Balení:
524
Momentálně vyprodané na e-shopu

Mýdlenka Almara Soap je opatřena odtokovými rýhami, aby bylo vaše mýdlo stále v suchu.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Mýdlenka Almara Soap Nova Nero je navržena ve spolupráci se zkušeným keramikem. Cílem bylo vytvořit ideální mýdlenku, která by splňovala důležitá kritéria: odtekla by z ní veškerá přebytečná voda a mýdlo tak po použití mělo možnost oschnout.

Souprava Almara Soap Nova sestává ze dvou částí: vlastní mýdlenka má speciální odtokové rýhy, které připomínají paprsky slunce. Ty svádějí vodu doprostřed do malého otvoru, odkud pak může volně odtékat pryč z mýdlenky. Mýdlo tak neleží v odkapané vodě, mýdlenka zaručuje, že po použití může mýdlo oschnout a nebude při příštím použití měkké a náchylné k nadměrnému opotřebení.

Součástí soupravy je navíc také podšálek na odkapanou vodu! 

Mýdlenka je vyráběná ručně a s láskou. Každý kus je tak jedinečný originál, který se může drobně lišit ve tvaru, velikosti nebo povrchové úpravě.  

Rozměry mýdlenky resp. podšálku: cca. 145 x 90 mm

Hlavním produktem české značky Almara soap jsou ručně vyráběná přírodní mýdla. Hlavními složkami jsou rostlinné oleje, 100% esenciální oleje, rostlinné maceráty a výluhy. Almara soap nabízí mýdla jak pro citlivou či ekzematickou pokožku, tak i různá fancy mýdla či limitované edice.

Výrobce: Almara Soap, Ve Žlíbku 1800 , 19300, Praha, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?