Saloos Pupalkový olej, bio 20 ml

Saloos Pupalkový olej, bio 20 ml

Saloos Pupalkový olej, bio 20 ml

(1 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
134
131
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Pupalkový olej vyživuje a regeneruje namáhanou suchou a poškozenou pokožku, je vhodný na lupénku nebo ekzém. Je skvělý pro masáže při bolestivé menstruaci či premenstruačním syndromu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Pupalkový olej Saloos je získaný lisováním za studena ze zralých semen pupalky dvouleté. Vyživuje a regeneruje namáhanou suchou a poškozenou pokožku. Je skvělý pro masáže při bolestivé menstruaci či premenstruačním syndromu.

Jako kosmetický olej je pupalkový olej vhodný především pro suchou, citlivou a poškozenou pokožku. Obsahuje velmi důležitou nenasycenou mastnou kyselinu gama-linolenovou. Regeneruje popálenou a zanícenou kůži, pomáhá hojení kožních onemocnění, jako je lupénka, atopický ekzém a neurodermatitida.

Pupalka dvouletá – zázračná noční rostlina

Pupalka rozkvétá jasně žlutými květy, které nejvíce voní hlavně v noci. Lákají proto k opylování zejména noční motýly. Pupalka roste v podlouhlém a vysokém stonku a její květy září do tmy. Odkud také pochází její přezdívka - noční svíce. Pro nás jsou však nejdůležitější její plody, tobolky ve tvaru čtyřhranných tobolek. V nich se totiž ukrývají semena, ze kterých se potom lisuje blahodárný pupalkový olej.

Pupalkový olej na ženské problémy

Pupalkový olej je vhodný pro masáže při každoměsíčních ženských potížích. V tomto směru je hotový zázrak díky tomu, že obsahuje vysoké množství vitaminu E a nenasycených mastných kyselin. Ty jsou totiž zodpovědné za normální tvorbu nejen pohlavních hormonů. Vitamin E konkrétně ovlivňuje tvorbu prostaglandinu, který způsobuje děložní stahy a také má na starosti prokrvení dělohy a jeho zvýšená tvorba může za větší bolestivost a nepříjemné křeče v břiše.

Stárnoucí pleť omládne díky pupalkovému oleji

A to vše díky vitaminu E. Ten je totiž neuvěřitelně schopný, co se týká regenerace. Zaceluje jemné linky a vrásky, zpevňuje pleť a také jí navrací prozářenou barvu. Je dokonalý také na ošetřování strijí a dalších jizviček. 

Použití: Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na čistou navlhčenou pokožku a lehce rozetřete.

Skladování: Po otevření skladujte v ledničce a spotřebujte do 3 měsíců.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Ostatní kategorie: DIY Kosmetika

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Složení:

100% pupalkový olej lisovaný za studena Oenothera Biennis Oil1
1
Ekologické zemědělství
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Aromaterapie pro děti

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

PMS neboli premenstruační syndrom – postrach žen (i mužů)

Stálice Saloos

Z deníku BIOOO matky v přípravě: Ekologické přebalování

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Elise 28. 5. 2021 01:23

Velice výživný olej vhodný na alergickou, citlivou a aknózní pleť. Důležité je ho nanášet vlhkým tampónem či na navlhčenou pokožku.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Složení:

100% pupalkový olej lisovaný za studena

Oenothera Biennis Oil1
1
Ekologické zemědělství
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?