Original ATOK Zeštíhlující oleogel Mořské řasy 200 ml

Original ATOK Zeštíhlující oleogel Mořské řasy 200 ml

901
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás

Oleogel s citrusově kořeněnou vůní podporuje látkovou výměnu, detoxikaci a štěpení tuků. Díky tomu pomáhá odbourávat celulitidu i redukovat otoky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zeštíhlující oleogelOriginal ATOKMořské řasy obsahuje extrakty z mořských řas, přesličky či chmele a řadu esenciálních olejů, které podporují rozpouštění podkožního tuku a přispívají ke správnému toku lymfy. Oleogel má příjemněcitrusovou vůni s kořeněným podtónem.

Základ oleogelu tvoří mandlový, arganový či sezamový olej, které usnadňují roztírání přípravku a zároveň pokožku vyživují a zvláčňují. Obsažené výtažky z mořských řas, tužebníku a břečťanu jsou výbornými bojovníkyproti celulitidě.Spolu s éterickými oleji z citronu, grepu, jalovce či zázvoru podporují látkovou výměnu, detoxikaci organismu ištěpení podkožního tuku.Přírodní rutin pak pomáhá zpevňovat cévy a zlepšovat jejich průchodnost. Díky tomu působí přípravek antioxidačně a pomáháredukovat otokynohou. Oleogel je také obohacený o výtažky z kaštanu či přesličky, které podporujípevnost a pružnostdetoxikované pokožky.

Použití: Potřebné množství oleogelu naneste na čistou pokožku a důkladně vmasírujte. Postupujte směrem zespoda nahoru, abyste podpořili správný tok lymfy.

Česká značka Original ATOK nabízí přírodní péči o pokožku, která využívá účinků aromaterapie a je vyráběna bez jakýchkoliv syntetických látek. Receptury jsou originální a působí synergicky, díky čemuž nabízejí jedinečné účinky. Original ATOK také dbá o myšlenku Fair trade.

Výrobce: Cosmetics ATOK International s. r. o., Václavské náměstí 870/6 , 40004 , Trmice, Česká republika

Z blogu1

Original ATOK – česká aromaterapeutická kosmetika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?