Alphanova Kids Šampon proti vším 200 ml

Alphanova Kids Šampon proti vším 200 ml

Značka: Alphanova
Balení:
305
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 5 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Jemný šampon s éterickými olej z levandule, geránia a tea tree pomáhá hubit nepříjemné parazity a zároveň je dostatečně šetrný k pokožce hlavy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon proti vším Alphanova zbaví vaše dítko nepříjemných parazitů a můžete ho využít také jako prevenci při výskytu vší ve škole apod. Šampon má jemné přírodní složení, a je tak vhodný pro každodenní aplikaci. Je obohacený o éterické oleje z levandule, tea tree a geránia, které jsou osvědčenými bojovníky proti vším a hnidám.

Šampon Alphanova obsahuje šetrné mycí látky odvozené z cukru, které nedráždí pokožku. Jemně, ale účinně zbaví pokožku i vlasy nečistot, aniž by došlo k jejich vysušení. Složení je obohacené o výtažek z bavlníku, šťávu z Aloe vera či bisabolol, které mají zjemňující a zklidňující účinky a podporují hydrataci vlasové pokožky i vlasů. Šampon obsahuje velký podíl éterických olejů z levandule, geránie a čajovníku. Ty jsou skvělými bojovníky proti vším i hnidám. Obsahují totiž látky, které jsou pro vši toxické, a tím pádem je hubí.

Použití: Šampon naneste na mokré vlasy, jemně vmasírujte do pokožky a nechte 10 minut působit. Poté pročešte hřebenem a pečlivě opláchněte.

Francouzská společnost Alphanova se zaměřuje na produkci čistých organických produktů, které se mohou pyšnit označením Made in France - Provence. Kromě této pro zákazníky zajímavé lokality se Alphanova může pochlubit maximálním využitím lokálních zdrojů a podporou francouzského průmyslu. Všechny produkty jsou dermatologicky testovány a jsou tak vhodné pro každodenní použití pro děti či osoby s přecitlivělou pokožkou.

Výrobce: Alphanova Santé, 577 Route des Loubes , 83400, Hyères, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?