Weleda Baby Zklidňující tělové mléko 200 ml

Weleda Baby Zklidňující tělové mléko 200 ml

Weleda Baby Zklidňující tělové mléko 200 ml

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
469
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, OC DBK > 1 ks

Zklidňující tělové mléko bez přidané parfemace pečuje o jemnou dětskou pokožku, ale také o přecitlivělou pleť náchylnou k atopickým ekzémům. Vydatné mléko je plné výživných rostlinných olejů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu9
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zklidňující tělové mléko Weleda bez přidané parfemace pečuje nejenom o jemnou dětskou pokožku, ale také o přecitlivělou pleť náchylnou k atopickým ekzémům. Vydatné mléko plné výživných rostlinných olejů a zklidňujících rostlinných výtažků pokožku celého těla skvěle zjemňuje, posiluje a současně chrání před vznikem zarudnutí či dokonce drobných zánětů.

Pěstící mléko je tvořeno výživnými oleji z kokosu, sezamu a mandlí společně s kakaovým máslem. Tato jedinečná kombinace rostlinných látek je bohatá na množství nenasycených mastných kyselin a vitaminů, které citlivou dětskou pokožku vyživují do hloubky a chrání ji před dehydratací.

Jemná pleť je ochráněna i před vznikem podráždění díky brutnákovému oleji a extraktům z proskurníku a violky trojbarevné. Ty nejenom že pokožku zklidňují, ale také mírní nepříjemné svědění a pálení a působí skvěle protizánětlivě. Citlivá dětská pokožka i alergická pleť dospělých je tak spolehlivě vyživena a zároveň ochráněna před podrážděním.

Jemná péče

Tělové mléko Weleda je tím pravým, co vaše pokožka potřebuje. Při každém sprchování totiž může docházet k vysušení pokožky a je třeba obnovit její přirozenou ochrannou bariéru. Tělové mléko Weleda pečuje o všechny typy pokožky a navrací jí ztracenou vlhkost. Udržuje optimální hydrataci kožních buněk, díky čemuž zanechává pokožku komfortně vláčnou po celý den.

Hedvábně jemná pokožka

Tělové mléko Weleda je vhodné pro každodenní použití a pro všechny typy pokožky. Obsahuje jen kvalitní přírodní ingredience a je samozřejmě zcela bez obsahu silikonů, parabenů, syntetických konzervantů či parfemace. Rostlinné oleje pokožku nezatěžují, ale zároveň jí dodávají hloubkovou výživu a navracejí pokožce přirozenou pružnost.

Lehká konzistence

Tělové mléko Weleda je tou pravou volbou pro ty z vás, kdo preferují lehčí texturu oproti hutným tělovým máslům či krémům. Mléko se velice snadno roztírá díky složení plném olejů a rostlinných výtažků a rovnoměrně jej nanesete během několika málo okamžiků. Zároveň se rychle vstřebává a nezanechává mastný povlak, takže se krátce po aplikaci můžete obléci.

Zcela bez parfemace

Toto tělové mléko je pravým balzámem pro citlivou pleť. Neobsahuje žádnou parfemaci, takže nedráždí pokožku a zároveň je vhodné pro celou rodinu. Vůně se netluče s vaším parfémem a je skutečně neutrální. Kokosový a sezamový olej poskytují pokožce dostatečnou výživu a mléko také zklidňuje pokožku díky výtažku z proskurníku a brutnákovému oleji. 

Použití: Malé množství mléka aplikujte na čistou pokožku nejlépe ihned po koupeli a lehce rozetřete. Používejte podle potřeby alespoň několikrát týdně.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Weisse Malve

Typy pokožky: alergická pokožka, citlivá pokožka, mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu9

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Krása z přírody, která překonává čas

Nejkrásnější období v životě ženy

Parabeny: ano, nebo nikdy?

Proskurník lékařský

Recenze: Zklidňující mléko od Weledy

Weleda – nejlepší přírodní péče o pokožku maminek a dětí

Weleda: Keltská bohyně

Weleda: Krása z přírody, která překonává čas

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?