Annemarie Börlind Tužka na oči Violet Black 1 g

Annemarie Börlind Tužka na oči Violet Black 1 g

Certifikáty: BDIH, ECO CONTROL
Certifikát BDIHCertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Oční linky vytvořené tužkou ve tmavém švestkovém odstínu budou slušet hlavně hnědým a zeleným očím. Díky přírodním olejům budou navíc pečovat o pokožku jejich víček.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Annemarie Börlind Tužka na oči Violet Black ve švestkově fialovém odstínu podtrhne přirozenou krásu hnědých či zelených očí. Bude slušet ženám a dívkám všech věkových kategorií. Má čistě přírodní složení a snadno s ní vytvoříte elegantní líčení očí. Obsahuje syté přírodní pigmenty, které dobře drží na místě a zajistí dlouhotrvající výdrž výsledného líčení. Složení je obohaceno o přírodní vosky a oleje, díky kterým se tužka nejen skvěle nanáší, ale zároveň poskytuje pokožce potřebnou péči.

S tužkou na oči v tmavě fialové barvě hravě vytvoříte jak elegantní denní, tak výrazné kouřové líčení na večer. Na její druhé straně najdete houbičku, se kterou výsledné linky snadno rozetřete. Díky karnaubskému a kandelilovému vosku se tužka dobře nanáší na víčko a během dne se neslévá a nedělá šmouhy. Kombinace mokřadového, mangového a makadamiového oleje s vitaminem E pečuje během dne o jemnou pokožku oka, zvláčňuje ji a chrání před vysušením či podrážděním.

Použití: Tužkou nakreslete linku podél řas horního nebo i dolního víčka. Houbičkou na druhém konci můžete líčení rozetřít pro vytvoření kouřového looku.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Barva: fialová, purpurová

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Jak stárne Berlíňanka

Rychlé líčení do pěti minut

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?