Nobilis Tilia Dětský zubní gel Benjamínek 100 ml

Nobilis Tilia Dětský zubní gel Benjamínek 100 ml

Nobilis Tilia Dětský zubní gel Benjamínek 100 ml

(1 hodn.)
294
274
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Jemný nepěnivý zubní gel pro děti Benjamínek působí příznivě na dásně a ústní dutinu díky bylinným výtažkům. Napomáhá hojení drobných ranek a mírní bolestivost při růstu nových zubů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Jemný přírodní nepěnivý zubní gel pro děti Benjamínek od Nobilis Tilia působí příznivě na dásně a celou ústní dutinu díky bylinným výtažkům a dalším bioaktivním látkám. Jeho šetrné složení je vhodné i pro první zoubky našich nejmenších. Pomáhá předcházet zubnímu kazu, vzniků aftů a zklidňuje podráždění. 

Extrakt z grapefruitových semínek má dezinfekční a antiseptické účinky. Pomáhá tak eliminovat výskyt škodlivých mikroorganismů v ústní dutině. Fenyklový olej uklidňuje a příznivě působí právě při překonávání podrážděného období, které je způsobeno prořezáváním prvních zoubků. Výtažek z měsíčku lékařského a heřmánku pravého napomáhá hojení drobných ranek, zmírnění bolestivosti a svědění při růstu nových zubů. Obsažený propolis má anestetické účinky, tlumí citlivost a příznivě působí při zánětlivých onemocněních ústní dutiny. 

Zubní gel má přirozeně sladkou chuť díky výtažku ze stévie. Extrakty z vanilky a máty zanechávají v ústech dlouhodobý pocit čistoty a svěžesti. Gel neobsahuje fluor ani žádné syntetické či ropné deriváty. Je tedy zcela bezpečný při požití a nijak neovlivňuje funkci chuťových pohárků.

Péče o dásně i první zoubky

Dětský zubní gel Benjamínek Nobilis Tilia je vytvořen s ohledem na naše nejmenší. Pečuje o celou ústní dutinu, dásně i první zoubky díky účinnému složení z přírodních ingrediencí. Díky šetrnému složení plnému přírodních složek nezanášíte tělo vašeho děťátka zbytečnými chemikáliemi a syntetickými látkami a zároveň prospíváte také životnímu prostředí. 

Ochrana proti podráždění

Zubní gel Benjamínek pomáhá efektivně odstranit nečistoty a zubní plak, aniž by jakkoliv podráždil dásně či citlivé sliznice. Zubní gel Benjamínek je jako stvořený pro první zoubky, je velice šetrný a podporuje zdraví celé ústní dutiny. Gel je zcela bez obsahu fluoru a má jemně sladkou chuť díky obsahu přírodního sladidla stévie. Promění tak každodenní hygienu v příjemný zážitek.

Proti zánětu i zubnímu kazu

Zubní gel Benjamínek obsahuje výtažek z grapefruitu, který má antiseptické a dezinfekční vlastnosti, díky tomu chrání dásně a celou ústní dutinu před podrážděním či zánětem. Fenyklový olej zklidňuje sliznice při prořezávání prvních zoubků a ulevuje od bolestí. Výtažek z heřmánku a měsíčku pak mají rovněž zklidňující účinky a cenný propolis působí hojivě a posiluje celou ústní dutinu.

Použití: Naneste na zubní kartáček a jemně dítěti očistěte zoubky i dásně. Poté důkladně vypláchněte.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Přebal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak vybrat přírodní zubní pastu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Sladká chuť bez kalorií

Sladká vanilka

Zdravotní benefity grepu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Přebal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?