Lavera Neutral ultra sensitive Pleťový fluid 50 ml

Lavera Neutral ultra sensitive Pleťový fluid 50 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
273
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 1 ks

Pečujte o svou citlivou pleť s přírodním hydratačním fluidem. Je vhodný i pro velmi citlivou pokožky díky absenci parfemace.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pleťový fluid NEUTRAL ULTRA SENSITIVE od značky Lavera je určen pro velmi citlivou a alergickou pokožku. Lehký fluid se snadno vstřebává a poskytuje dlouhotrvající hloubkovou hydrataci. Zklidňuje a pomáhá tvorbě přirozené ochranné bariéry.

Pupalkový olej má regenerační, zklidňující protizánětlivé účinky, působí hojivě na rány a je vhodný na problematickou citlivou pokožku. Pleť zpevňuje a pomáhá zmírňovat viditelnost drobných vrásek a jizviček. Olivový olej je antioxidační, protizánětlivý a mírně antimikrobiální. Pleť celkově regeneruje, zvláčňuje, pěstí a zklidňuje.

Kakaové máslo je bohatým zdrojem vitaminu E, který je silným antioxidantem. Podporuje hydrataci pokožky a její přirozenou ochrannou vrstvu, změkčuje ji a zjemňuje. Bambucké máslo je výborné pro ošetření suché, stárnoucí a náročné pleti.  Napomáhá udržet pod kontrolou problematickou pokožku, mírní svědění a zarudnutí.

Lavera je světoznámá německá značka přírodní a bio kosmetiky. Jejím cílem je nabídnout kvalitní kosmetiku s čistě přírodním složením, která je vhodná pro citlivou a alergickou pokožku, stejně tak i pro naše nejmenší. Jejich heslem je „Bio a přírodní kosmetika pro každého“.
 

Použití: Jednoduše naneste na předem vyčištěný obličej a jemně vmasírujte.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera NEUTRAL ULTRA SENSITIVE

Typ pleti: alergická pleť, citlivá pleť, suchá pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?