Nourish London Argan Essentials Sada pro péči o stárnoucí pleť 1 ks

Nourish London Argan Essentials Sada pro péči o stárnoucí pleť 1 ks

1217
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Sada přírodní kosmetiky Nourish London obsahuje kompletní řadu přípravků pro efektivní boj proti stárnutí pleti.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kosmetická sada od značky Nourish London obsahuje kompletní řadu přípravků pro efektivní boj proti stárnutí pleti:

Argan Regenerační čisticí krém na obličej a odličovač 30 ml

obsahuje arganový a jojobový olej a výtažek z kapusty, které společně vyživují pokožku a chrání ji před vnějším prostředím a znečištěním.

Vylepšené složení bohaté na omega mastné kyseliny odstraňuje nečistoty, rozpouští make-up, doplňuje pokožce lipidy, zjemňuje a hydratuje pokožku.

Pleťové tonikum s antioxidanty 15 ml

okamžitě hydratuje, rozjasňuje, chrání a zklidňuje pokožku. Poskytuje každodenní ochranu pleti díky antioxidační kurkumě, probiotickým minerálům a peptidům proti stárnutí.

Argan Peptidové sérum proti stárnutí pleti 15 ml

aktivuje tvorbu kolagenu, redukuje jemné linky, vyhlazuje a vyživuje pokožku. Je určeno pro všechny typy pleti, včetně té citlivé.

Toto pleťové anti-ageing sérum je formulováno s účinnými aktivními látkami proti stárnutí - peptidy, kyselinou hyaluronovou, arganovým a brokolicovým olejem. Společně podporují tvorbu kolagenu, pleť hloubkově vyživují a hydratují a jemně ji vypínají.

Argan Regenerační a hydratační krém na obličej 15 ml

je vhodný pro všechny typy pleti, včetně citlivější. Zvyšuje hydrataci o 25 % od okamžiku nanesení až po dobu 24 hodin - klinicky prokázáno.

Denní hydratační krém s arganovým oleje, tripeptidy posilujícími kolagen a antioxidačním vitaminem E zvyšuje hydrataci pokožky, vyživuje, vyhlazuje a zpevňuje pokožku a pomáhá minimalizovat známky stárnutí.

Produkty značky Nourish London jsou 100% veganské, vyrobené z přírodních organických složek, bez alkoholu (ethanolu) a cruelty-fee.

Nourish London je britská společnost zabývající se organickou péčí o pleť, která nabízí vědecky vytvořenou, vysoce účinnou, organickou, veganskou a cruelty free pleťovou péči založenou na přírodních ingrediencích.  

Výrobce: Nourish London, Unit 43 15-17 Ingate Place Battersea , SW8 3NS, Londýn, Velká Británie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?