Saloos Sprchový olej intimia 125 ml

Saloos Sprchový olej intimia 125 ml

Saloos Sprchový olej intimia 125 ml

(3 hodn.)
157
147
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Sprchový olej je vhodný nejen pro intimní hygienu, ale poslouží i jako běžný sprchový gel. Má svěží vůni, obsahuje esenciální oleje z geránia a tea tree, které působí antisepticky a antimykoticky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Sprchový olej Intimia od Saloos vyživuje a hýčká i velmi suchou pokožku už během mytí. Nahradí sprchový gel i mýdlo. Je vhodný pro intimní hygienu. Obsahuje esenciální oleje z geránie, tea tree a manuky, které mají výrazně antiseptické a antimykotické účinky. Příznivě působí při vaginálních a močových infekcích, sprchový olej je vhodný pro sedací koupele. Slouží i jako prevence proti těmto potížím. Je ovšem vhodný nejen na intimní problémy, ale svou osvěžující vůní vám zpříjemní i běžné sprchování.

Mix éterických olejů přináší do vaší sprchy harmonickou vůni. Dodává svěží pocit, navozuje optimistickou náladu. Uvolňuje a zpříjemňuje vaše chvíle ve sprše.

Sprchové oleje Saloos obsahují nejen účinné mycí látky, které odstraňují pot a nečistoty, ale také výživné rostlinné oleje. Slunečnicový a sezamový olej hydratují pokožku. Speciální složení sprchového oleje nezanechává na pokožce nepříjemný olejový povlak, olej s vodou vytvoří jemnou mléčnou emulzi, která se snadno smývá, ale stále zanechává po použití pokožku hebkou a jemnou.

Na celé tělo

Díky svojí konzistenci a složení s přírodními oleji v jednom kroku sprchový gel pokožku myje a zároveň v ní pomáhá uzamykat potřebnou hydrataci. Díky očistě s tímto sprchovým olejem bude vaše pokožka komfortně vláčná a hydratovaná. Olej je navíc vhodný také pro intimní hygienu.

Ochrana pokožky a hydratace

Sprchový olej Saloos je tak vlastně produktem, který zvládá dvě funkce najednou. Odstraňuje veškeré nahromaděné nečistoty a pot, aniž by pokožku podráždil či způsobil její vysušení. Zároveň jí dodává dostatečnou výživu, a je proto vhodný i na suchou a citlivou pleť. Stačí jen vybrat si variantu podle své aktuální nálady či potřeb vaší pokožky. 

Jemný olej

Sprchový olej Saloos neobsahuje žádná pěnidla, která jsou často příčinou nadměrného vysušování pokožky při mytí. Naopak pečuje o pokožku celého těla díky přírodním olejům s intenzivními zvláčňujícími schopnostmi a provoní pokožku pomocí přírodní parfemace z esenciálních olejů. Po sprchování se sprchovým olejem Saloos bude vaše pokožka sametově hebká.

Nejen na intimní partie

Sprchový olej Saloos Intimia je vhodný i na tu nejcitlivější pokožku a šetrně pečuje rovněž o intimní partie. Esenciální oleje z tea tree, manuky a geránia působí proti množení mikrobů a kvasinek, mají podpůrný vliv při vaginálních mykózách a udržují vaše intimní partie svěží po celý den. Tato bylinně-osvěžující vůně vám navíc dodá energii a rostlinné silice tonizují a vypínají pokožku celého těla. 

Použití: Naneste pár kapek oleje na vlhkou pokožku, vmasírujte a opláchněte. Sprchový olej můžete použít i pro intimní hygienu, velmi dobře poslouží pro přípravu sedací lázně v případě vaginálních nebo močových potíží.

Tip: Sprchový olej je výživnou alternativou sprchového gelu a mýdla. Šetrně zbaví pokožku všech nečistot, ale díky obsahu rostlinných olejů kůži nevysušuje. Zabraňuje dehydrataci, předchází vzniku suchých šupinek, pnutí a svědění pokožky.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Ostatní kategorie: Sprchové gely, krémy a oleje

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro děti

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Již nikdy / HM 29. 10. 2016 14:01

Opravdu nechutně to smrdí, celé jsem to vylila. Navíc ta olejová konzistence se usazuje na vaně, do ní špinavé mydlinky, takže musíte častěji umývat vanu. Tento přípravek si již nekoupím, zkusím jiný, mi to prostě musí vonět.

Spokojenost / Lída 15. 12. 2017 21:40

Intimní mýdla a jiné mycí příspěvky používám už dlouhá léta a vyzkoušela jsem jich skutečně mnoho. O tomhle ovšem můžu říct, že je nejlepší a nejpříjemnější. Je olejový, okamžitě hydratuje a zanechává pokožku jemnou. Působí opravdu preventivně, od jeho používání nemám nejmenší gynekologický problém. Pravda, možná každému nemusí vonět, ale mně jeho vůně vůbec nevadí. Za rozumnou cenu opravdu fajn výrobek.

Výborný produkt / Ivča 17. 9. 2017 19:42

Koupila jsem poprvé a musím říct,že mě velice mile potěšilo jak rychle zabírá v intimní oblasti.Již třetí den užívání 2x denně jsem viděla výsledky,to jsem nečekala,protože se mi to u žádného nestalo takže ten z lékárny co jsem měla doma před tímto letěl do koše.Vůně pro mě není úplně to pravé,ale to je tím,že mi čajovník prostě nevoní,ale za ty účinky to rozhodně stojí za to.Za mě spokojenost.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?