Saloos Olej dětský měsíčkový 125 ml

Saloos Olej dětský měsíčkový 125 ml

Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
299
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 3 ks

Čistě přírodní složení bez esenciálních olejů je vhodné i pro citlivou pokožku malých dětí. Léčivý olejíček obsahuje extrakt z měsíčku lékařského v harmonické kombinaci s mandlovým a pupalkovým olejem.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dětský měsíčkový olej Saloos účinně pečuje o citlivou a jemnou pokožku miminka, chrání ji před vysoušením a podrážděním. Zklidňuje a hojí červená bolestivě vypadající místa a opruzeniny v oblasti plenek. Doporučujeme ke každodennímu ošetření pokožky celého tělíčka, zejména po koupání. 

Čistě přírodní složení bez esenciálních olejů je vhodné i pro citlivou pokožku malých dětí. Vyhovuje jemné pokožce dětí a novorozenců od prvních dnů života. Léčivý olejíček obsahuje extrakt z měsíčku lékařského v harmonické kombinaci s mandlovým a pupalkovým olejem v bio kvalitě. Měsíček podporuje regeneraci, zatímco rostlinné oleje vyživují a pečují.

Masážní olejíček využijete pro pravidelné masáže pokožky novorozenců. Pečuje o namáhanou kůži a hojí opruzeniny. Přidat ho můžete i do každodenní koupele, zabráníte tak vysušování pokožky. Pravidelně olejíček používejte při přebalování, předejdete tak vzniku opruzenin a podpoříte hojení podrážděné pokožky v oblasti plenek.

Olej nejen pro nejmenší

Dětský olej Saloos s měsíčkem je přímo určený pro specifické požadavky citlivé dětské pokožky, o kterou mimořádně šetrně pečuje a chrání ji. Olejíček je vhodný pro pravidelnou péči o pokožku nebo jej můžete využít také pro relaxační masáž miminka. Jemný olej Saloos pomáhá uzamknout hydrataci v hlubokých vrstvách pokožky, a tím ji chrání před vysušením a podrážděním. Je ale samozřejmě skvělý také pro dospělé.

Jemné přírodní oleje

Složení tohoto oleje je vhodné i pro tu nejcitlivější pokožku, kterou nezatěžuje. Ve složení naleznete kombinaci několika rostlinných olejů a olejíček naopak neobsahuje parabeny, syntetické konzervanty či parfemaci. Olej zároveň neobsahuje žádnou parfemaci, a to ani esenciální oleje, je proto vhodný i pro velmi citlivou pleť nejmenších miminek.

Hedvábně jemná pokožka

Olejíček se nanáší po koupeli na mírně vlhkou pokožku, lehce jej vmasírujte a nechte chvíli uschnout. Olej se ihned vstřebá a nezanechává za sebou mastný povlak. Sezamový olej je skutečným balzámem pro suchou pokožku, zmírňuje nepříjemné pnutí a navrátí pokožce přirozenou pružnost a vláčnost. Pokožka vašeho miminka tak bude hebká a jemná.

Zklidnění a regenerace

Mandlový olej pak patří vůbec k nejjemnějším olejům na trhu, zklidňuje citlivou pokožku a zároveň podporuje regenerační procesy. Urychluje hojení a revitalizuje pokožku. Olej z pupalky dvouleté má pak podobné účinky, zklidňuje a zmírňuje podráždění. Výtažek z měsíčku lékařského pečuje o pokožku i v namáhaných partiích a působí proti opruzeninám z plenek. Olejíček můžete rovněž přidat do relaxační koupele.

Použití: Vmasírujte do pokožky.

Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Záruční doba 18 měsíců.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Ostatní kategorie: Kosmetika pro těhotné

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro děti

Calendula neboli měsíček podpoří vaši krásu i dobré zdraví

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?