Urtekram Šampon s rozmarýnem 250 ml

Urtekram Šampon s rozmarýnem 250 ml

(5 hodn.)
229
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 4 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Rozmarýnový šampon pečuje o jemné vlasy náchylné k plihnutí a předchází ztrátě objemu díky posilujícím výtažkům. Extrakty pečují nejenom o vlasovou pokožku, ale také dodávají vlasům přirozený objem.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Rozmarýnový šampon Urtekram pečuje o jemné vlasy náchylné k plihnutí a předchází ztrátě objemu díky posilujícím rostlinným výtažkům a olejům. Extrakty pečují nejenom o vlasovou pokožku a dodávají jí potřebnou výživu, ale také posilují vlasy od kořínků až po konečky a podporují jejich přirozený objem.

Extrakty z Aloe vera obsahují množství vitaminů, minerálních látek a antioxidantů, které pečují o vlasy i samotnou pokožku, aktivně je zklidňují a chrání před dehydratací. Aloe v kombinaci s osvěžujícím esenciálním olejem z rozmarýnu vlasovou pokožku skvěle harmonizuje, lehce dezinfikuje a chrání tak před vznikem drobných zánětů.

Rozmarýn také stabilizuje funkce mazových žláz, eliminuje nadměrně maštění a zanechává tak vlasy přirozeně jemné, vzdušné a se zdravým objemem. Rozmarýnový šampon dodává jemným snadno se mastícím vlasům objem a zároveň je zbytečně nezatěžuje a chrání je před předčasným plihnutím.

Svěžest pro vaše vlasy

Šampon Urtekram s výtažky Aloe vera a esenciálním olejem z rozmarýnu povzbudí vaše vlasy. Šampon šetrně odstraní z vlasů veškeré nečistoty, ale zároveň je nevysušuje a naopak pomáhá v nich zachovávat optimální hladinu hydratace. Vytváří bohatou krémovou pěnu, která pokryje každý vlas a smyje všechny nečistoty, přebytečný maz a zbytky stylingových produktů. Výsledkem budou jen krásné, vzdušné a objemné vlasy.

Přírodní složení

Na rozdíl od konvenčních šamponů obsahuje šampon Urtekram pouze sulfáty založené na rostlinné bázi, které jsou oproti syntetickým sulfátům mnohem šetrnější, nezpůsobují vysušení vlasů a pokožky hlavy a nedráždí ji. Šampon je vhodný zejména pro jemné vlasy, které trápí ztráta objemu, rychlé plihnutí a nadměrné maštění. 

Objem a lesk

V tomto šamponu najdete také velké množství výtažků z Aloe vera, které se vyznačují intenzivními zklidňujícími účinky. Aloe vera efektivně zmírňuje jakékoliv podráždění, zklidňuje svědění pokožky hlavy a zmírňuje zarudnutí. Esenciální olej z rozmarýnu osvěžuje pokožku hlavy, podporuje její prokrvení, a tím i urychluje růst vlasů. Skvalen spolu s vitaminem E podporují regeneraci vlasů i vlasové pokožky a zanechávají vlasy zářivě lesklé. 

Použití: Malé množství šamponu naneste do vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Poté opláchněte čistou vodou a postup opakujte, při druhém mytí nechte šampon působit 2-3 minuty a až poté opláchněte vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Typy vlasů: jemné vlasy

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?