VOONO Henna Wine Red 100 g

VOONO Henna Wine Red 100 g

(2 hodn.)
272
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 5 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Henna v odstínu Red Wine dodá vašim vlasům výrazný vínově červený odstín bez zrzavých odlesků. Díky přírodnímu složení s indickými bylinkami nedráždí pokožku hlavy a zároveň posiluje strukturu vlasů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Toužíte po červených vlasech, ale bojíte se zrzavých a ohnivých odlesků? Tak vsaďte na hennu Voono Red Wine. Dodá kadeřím skutečně červený, vínový odstín. Kromě indiga a henny obsahuje další indické bylinky jako amlu nebo bhringraj, které jsou jemně namleté, snadno se míchají a dobře chytají. Díky čistě přírodnímu složení je barva Voono šetrná k pokožce hlavy a současně posiluje strukturu vlasů.

Čistě rostlinné barvy VOONO jsou složeny pouze z kvalitní henny (Lawsonia inermis) a dalších rostlin, které doladí barvený odstín a podpoří regeneraci vlasu i pokožky. Rostlinné barvy nepoškozují vlasy, protože do vlasu nepronikají, pouze se navážou na keratin ve vlasu obsažený. Výsledná barva je takto značné závislá na původní barvě vlasů a na individuálním stavu vlasu. Každým dalším barvením se vrstva rostlinné barvy na vlasu zvětšuje, takže barva může v důsledku častého barvení mírně tmavnout, ale také lépe chytá.

Vymývání barvy je značně individuální a nelze zaručit žádnou minimální dobu, po kterou barva zůstane v podobě jako těsně po barvení. Díky tomu, že rostlinná barva nepoškozuje vlas ani není škodlivá pro pokožku, je možné barvení opakovat častěji než u chemických barev. V případě, že je výsledná barva neuspokojivá či jinak neodpovídá požadavkům, je možné prakticky ihned nabarvit znovu a barvu tak zkorigovat. Rostlinná barva nikdy nezesvětlí barvu, a to jak původní, tak tu dosaženou předchozím barvením. V případě barvení šedin se doporučuje dvoufázové barvení - v prvním kroku nabarvit odstínem Copper a následně vybraným tmavším odstínem.

Podrobný návod, jak s barvami pracovat, najdete na oficiálních stránkách značky Voono.

Použití: Potřebné množství prášku zalijte vodou o teplotě 60-90 °C, naneste na vlasy a nechte působit. Postačující je doba 45 minut.

Voono, to je čistá příroda a nic víc. Kromě rostlinných barev najdete v sortimentu také pečující vlasovou kosmetiku a sušené bylinky, které podpoří výsledný odstín barvení i zdraví vlasů. Vše je netestované na zvířatech a zaručeně veganské.

Výrobce: VOONO s.r.o., Jaurisova 515/4 , 14000, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Jak na přírodní barvení aneb Nebojte se henny

Mějte krásné vlasy, barvěte je přírodně!

VOONO: láska na první nanesení

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Kupuji znovu / Andrea 14. 6. 2019 12:08

Barva krásná, ještě krásnější na sluníčku :D narozdíl od jiné henny bezproblému chytá na vlasy..

Voono už pro mě není ono / Marie 6. 9. 2022 21:43

Barvy Voono jsem používala dlouhodobě, ale časem mi začaly všechny odstíny chytat do červena, což pro mě bylo nežádoucí, takže jsem se zpět vrátila ke značce Khadi :)

/ Veronika 9. 2. 2019 10:59

Krásná vínová barva.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?