Balade en Provence Cestovní pouzdro na mýdlo 2v1 1 ks

Balade en Provence Cestovní pouzdro na mýdlo 2v1 1 ks

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pouzdro na mýdlo s vyjímatelnou přihrádkou je skvělým společníkem pro cestování.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Cestovní pouzdro na mýdlo 2v1 s vyjímatelnou přihrádkou je určené pro tuhou kosmetiku. Díky ní můžete vaše krémy, mýdla a šampony v kostce snadno uchovávat a převážet.

Toto pouzdro na mýdlo vás potěší zejména svou nízkou hmotností a velmi praktickou vyjímatelnou vnitřní přihrádkou. Do té lze šampony a mýdla bezpečně odložit ve sprše. Díky perforovanému dnu v ní poté i vaše tuhá kosmetika snadno vyschne.

- materiál: 100% aluminium
 
- rozměry: 101 x 70 x 36 mm
 

Rodinná firma Balade en Provence se sídlem v malém městečku Opio se soustřeďuje na výrobu tuhé kosmetiky, ke které patří i unikátní krémy bez obsahu vody. Tato značka staví na skutečnosti, že voda slouží ve většině případů jako pouhá výplň. Bez ní jsou výrobky udržitelnější, efektivnější a šetří naši planetu i pokožku. Zapomeňte na plast – produkty Balade en Provence jsou balené v papírové, plně kompostovatelné krabičce z recyklovaného papíru bez jakékoli fólie či UV laku. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Balade en Provence , Opio, Francie

Z blogu1

Balade en Provence - o kapku lepší péče

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Vyrobeno v Číně / Štěpán 22. 7. 2021 10:14

Stěny mýdlenky jsou až neuvěřitelně tenké. Čekal jsem trochu robustnější konstrukci. Trochu mám obavy, aby se brzy nepromáčkla. Designově je ale jinak OK. Vzhledem k srdceryvnému popisku o malé rodinné firmě z malého městečka ve Francii mne hodně zklamala nálepka Vyrobeno v Číně. Příště bych se poohlédnul jinde např. u německé firmy Hydrophil, která údajně vyrábí v EU (Německu).

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?