Urtekram Tělové mléko aloe vera 245 ml

Urtekram Tělové mléko aloe vera 245 ml

(2 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
290
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Jemné tělové mléko Aloe vera je mimořádně vhodné pro pravidelnou péči o všechny typy pleti. Bohaté složení plné pečujících olejů a rostlinných výtažků pokožku aktivně zjemňuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Jemné tělové mléko Urtekram Aloe vera je mimořádně vhodné pro pravidelnou péči o všechny typy pleti. Bohaté složení plné pečujících olejů a rostlinných výtažků pokožku aktivně zjemňuje, vyživuje do hloubky a zároveň chrání před poškozením.

Tělové mléko obsahuje množství pečujících olejů z oliv a meruněk bohatých na nenasycené mastné kyseliny, vitaminy a antioxidanty. Ty pokožku aktivně zjemňují, vyživují do hloubky a přináší dávku hydratace, zatímco extrakty z Aloe vera pleť harmonizují a zanechávají ji pružnou.

Výživné oleje v kombinaci s hutným bambuckým máslem přinášejí pokožce dávku výživy a zároveň eliminují případné pnutí i podráždění. Jemné tělové mléko o pokožku celého těla intenzivně pečuje, hydratuje ji a chrání před začervenáním a pnutím.

Přírodní péče

Tělové mléko Urtekram s Aloe vera pečuje o vaši pokožku do hloubky díky přírodním výtažkům, máslům a olejům. Toto jemné tělové mléko má ideální krémovou konzistenci, díky které se dobře roztírá a velmi rychle vstřebává. Je vhodné pro každodenní péči o pokožku a díky složení s přírodními ingrediencemi nezatěžuje pleť zbytečnou chemií a je vhodné i pro pokožku citlivou.

Důkladná hydratace

Tělové mléko Urtekram má intenzivní pěstící účinky, ale zároveň nezanechává ulepený či mastný pocit. Olivový olej je bohatý na neasycené mastné kyseliny, které podporují ochrannou hydrolipidovou kožní bariéru, a tím brání proti vysušení pokožky. Zároveň obsahuje také cenné antioxidanty, které zpomalují stárnutí pokožky a udržují ji dlouhohobě příjemně pružnou a vláčnou. 

Celodenní svěžest

Bambucké máslo pak pleť regeneruje a podporuje její hydrataci, zatímco olej z meruňkových jadérek vyživuje a vyhlazuje. Olej z pupalky dvouleté pak zklidňuje podráždění a intenzivně pečuje o citlivou pokožku. Obsažený výtažek z listů Aloe vera se vyznačuje vysoce hydratačními účinky, zmírňuje podráždění a vysušení pokožky a aktivně podporuje její regeneraci. Jemná svěží vůně vás pak bude provázet celým dnem. 

Použití: Potřebné množství mléka aplikujte na pokožku celého těla nejlépe ihned po koupeli a lehce rozetřete.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Aloe Vera

Typy pokožky: citlivá pokožka, mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

5 přírodních látek, které vám prodlouží opálení

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Po létě svou pleť rozmazlete

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Rozhodně ano / Kateřina 17. 8. 2018 20:27

Pokožku dokonale hydratuje, zvláčňuje a zjemňuje. Navíc úžasně voní. Doporučuji!

/ Elise 27. 5. 2021 17:50

Velký obsah přírodních látek. Splňuje snad všechny kritéria, které výrobce garantuje. Spokojenost maximální. Bohužel z mé vlastní zkušenosti nedoporučuji nanášet na velmi problematickou pokožku, kvůli možnému zarudnutí či jemnému podráždění.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Aloe Vera

Nenašli jste to pravé? Co tohle?