Omorfia PHOENIX lehký liftingový krém 30 ml

Omorfia PHOENIX lehký liftingový krém 30 ml

Značka: Omorfia
Certifikáty: VEGAN
Certifikát VEGAN
Balení:
1333
Momentálně vyprodané na e-shopu

Krém s liftingovými účinky pokožku zpevňuje, hydratuje, sjednocuje barevný tón a zesvětluje pigmentové skvrny. Je vhodný pro všechny typy pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Krém PHOENIX od značky Omorfia s lehounkou texturou pokožku účinně vypíná a jeho liftingový efekt je velmi brzy viditelný.  Pleť navíc hydratujevyživuje, zjemňujesjednocuje barevný tón a také zesvětluje pigmentové skvrny. V základu krému najdete úžasný hydrosol z neroli, květu hořkého pomeranče a směs kvalitních rostlinných olejů v BIO kvalitě.

Při aplikaci si doporučujeme opakovat afirmaci liftingového krému: „Svůj život mám ve svých rukou“. 

Hlavní benefity

  • 100% přírodní, vegan
  • hand-made
  • Použití: Luxusní péči v podobě liftingové krémové emulze Phoenix si dopřávejte každé ráno a večer po odlíčení a čištění pleti balzámem Zen Purity. Nanášejte jen malé množství krému, to i pro skvělé účinky bohatě stačí. A pohyby vedoucími odspoda nahoru a ze středu do stran ho rychle rozetřete po celé pleti obličeje a dekoltu. Ihned po nanesení krému můžete cítit lehké pnutí, krém pracuje a vytváří liftingový účinek. Phoenix nabírejte vždy přiloženou špachtličkou, aby se do něj nedostaly nečistoty.

    Tip: Pro ženy se suchou pletí doporučujeme krém kombinovat s omlazujícím pleťovým olejem Skinsuperfood, který o pleť ještě více pečuje a vyživí ji.

    Omorfia je slovo převzaté z řečtiny, které znamená „krásná, omamná, tajemná“. Právě taková může být každá žena. A tak si zaslouží tu nejlepší péči. Omorfia je česká, ručně vyráběná a 100% přírodní kosmetika, která je složená z těch nejkvalitnějších surovin z celého světa.

Typ pleti: anti age, dehydratovaná, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť, unavená pleť, všechny typy pleti, zralá pleť

Výrobce: Omorfia s.r.o., Rybná 716/24 , 110 00, Praha 1, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?