Ayumi Bylinná henna 500 g

Ayumi Bylinná henna 500 g

(2 hodn.)
Značka: Ayumi
322
Momentálně vyprodané na e-shopu

Henna Bylinná henna v sobě spojuje prášek z lístků henny a bylinky pro krásné vlasy. Henna má výrazné pečující a regenerační účinky, vlasy vyživuje, zjemňuje a podporuje jejich růst.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Bylinná henna Ayuuri Natural v sobě spojuje prášek z lístků henny pro barvu a množství osvědčených bylinek pro zdravé a krásné vlasy. Henna obohacená o devět bylinek má výrazné pečující a regenerační účinky, vlasy vyživuje, zjemňuje a podporuje jejich růst. Navíc pečuje i o vlasovou pokožku, zklidňuje ji a působí proti lupům.

Bylinná henna vytvoří jedinečný originální odstín a navíc dodá i lesk a objem. Jemně tónuje vlasy, posiluje vlasové vlákno i vlasové kořínky a dodává zdravé odlesky. Henna vlasy nejen obarví, ale také regeneruje, uhlazuje, navrací vlasům zářivý lesk a jemnost. Za tyto účinky je zodpovědná jak samotná indická henna, tak i další bylinky, jako je brahmi, amla, shikakai, neem a mnohé další.

Bylinná henna dodá vlasům typicky hennovou červenou barvu, která není pro zbabělce ani pro šedé myšky. S tradiční červenou hennou jednoduše zazáříte. V porovnání s klasickou čistou hennou o vlasy více pečuje, má silnější regenerační a posilující účinky.

Čistě rostlinné barvy Ayuuri Natural jsou složeny pouze z kvalitní henny (Lawsonia inermis) a dalších rostlin, které doladí barvený odstín a podpoří regeneraci vlasu i pokožky. Rostlinné barvy nepoškozují vlasyprotože do vlasu nepronikají, pouze se navážou na keratin ve vlasu obsažený. Výsledná barva je takto značné závislá na původní barvě vlasů a na individuálním stavu vlasu. Každým dalším barvením se vrstva rostlinné barvy na vlasu zvětšuje, takže barva může v důsledku častého barvení mírně tmavnout, ale také lépe chytá.

Vymývání barvy je značně individuální a nelze zaručit žádnou minimální dobu, po kterou barva zůstane v podobě jako těsně po barvení. Díky tomu, že rostlinná barva nepoškozuje vlas ani není škodlivá pro pokožku, je možné barvení opakovat častěji než u chemických barev. V případě, že je výsledná barva neuspokojivá či jinak neodpovídá požadavkům, je možné prakticky ihned nabarvit znovu a barvu tak zkorigovat. Rostlinná barva nikdy nezesvětlí barvu, a to jak původní, tak tu dosaženou předchozím barvením. V případě barvení šedin se doporučuje dvoufázové barvení.

Použití: 50-100 gramů henny (dle délky vlasů) rozmíchejte v menším množství vody a nechte 2-3 hodiny odstát. Vzniklou pastu naneste rovnoměrně na vlasy od kořínků ke konečkům. Nechte působit 3-4 hodiny. Poté důkladně vypláchněte čistou vodou.

Upozornění: Barva obsahuje hennu. Mezi chemickým barvením a aplikací henny proto vyčkejte alespoň 3 týdny.

Ayumi sbírá své poznatky v ajurvédě, a díky tomu nabízí produkty pro péči o vlasy, pleť i pokožku. Jsou navrženy tak, aby vás hýčkaly. Obsahují množství přírodních surovin z oblasti tradiční indické medicíny, jako je kurkuma, santalové dřevo, moringa, arjuna či neem, které mají příznivé účinky na celé tělo.

Výrobce: Ayuuri natural, Fudco Unit E, Cobbold Estate, Cobbold Road , NW10 9ST, Willesden, London, Velká Británie

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Specifická označení: ájurvédské produkty

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Jak na barvení hennou?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Barbora 7. 9. 2022 23:34

Roky jsem používala egyptskou hennu hlavně kvůli ceně a objemu. Mám vlasy po ramena a stačí mi 30g. Ale tato je prostě láska. Vlasy jsou krásně lesklé a vyživené a oproti té minulé mají víc nádech do červena. Mohu jen doporučit.

Nejlepší henna / Ivana 24. 4. 2021 12:53

Vyzkoušela jsem snad všechny druhy henny, které se u nás prodávají, ale u téhle jsem zůstala. Nádherný barevný sytý výsledek, krásně voní, nevysušuje vlasy, hodně jemně namletá - dobře se nanáší, lehce smývá. Navíc cenově výhodné balení :)

Já ji mám taky :D / Katka 23. 3. 2017 15:49

Dneska mi přisla, máš nějaké poznatky oproti barvení normální hennou? Prosííím? :)

***** / Andrea 13. 3. 2017 12:15

Opět nikdo nezkoušel??? :)) Zajímaly mě recenze a hodnocení, ale bohužel, musela jsem vyzkoušet sama :D Myslela jsem, že u egyptské henny zůstanu, ale jsem příjemně překvapená výsledky této henny. Vlasy krásně hladké, lesklé ... a ta červená záááááře na slunci, ach :D

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Specifická označení: ájurvédské produkty

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?