puroBIO cosmetics Dvojitá tužka na rty Day & Night 4,2 g

puroBIO cosmetics Dvojitá tužka na rty Day & Night 4,2 g

Certifikáty: CCPB
Balení:
253
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Tužka je praktickým pomocníkem na cesty. Během minutky s ní snadno vytvoříte denní i večerní líčení rtů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dvojitá tužka na rty puroBIO v odstínu 01 Day & Night v sobě snoubí jak jemnou růžovou rtěnku pro denní líčení, tak výraznější rtěnku v třešňovém odstínu vhodnou na večer. Obě barvy můžete využít jako rtěnku i místo kontury na rty. Odstín Day Pink můžete vyzkoušet i jako oční stíny. Tužka navíc je navíc obohacena o kvalitní přírodní oleje a vitamin E, které o rty pečují.

S dvojitou tužkou na rty snadno vytvoříte denní i noční líčení. Díky obsahu sójového a meruňkového oleje spolu s tokoferolem poskytuje rtům potřebnou hydrataci, čímž zabraňuje nepříjemnému vysoušení rtů. O dlouhotrvající výdrž se starají kvalitní přírodní vosky, které mají mají navíc i vyživující účinky a chrání citlivou pokožku rtů před škodlivými vnějšími vlivy.

Italská značka puroBio Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní kosmetiky v nepřeberné škále odstínů. Složení obsahuje mimořádně kvalitní pigmenty, pečující oleje a másla. Kosmetické produkty nesou certifikaci Natrue, Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Barva: červená, růžová

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?