INTIMINA Ziggy Cup B 52g

INTIMINA Ziggy Cup B 52g

INTIMINA Ziggy Cup B 52g

Značka: INTIMINA
Balení:
1202
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás

Menstruační kalíšek Ziggy Cup velikosti B má objem 76 ml a je určený na slabou až silnou menstruaci. Na rozdíl od velikosti A je tento kalíšek vhodný pro vyšší děložní čípek.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Menstruační kalíšek Ziggy Cup™ 2 od značky INTIMINA je naprosto revoluční menstruační pomůckou - nejen že vás spolehlivě ochrání během vašich dní, ale také díky jeho speciálnímu provedení nebude během vaší periody milování žádné tabu! Je totiž vyroben z extra tenkého lékařského silikonu, což zajistí že kalíšek vůbec necítíte - bez ohledu na to, co děláte :)

Menstruační kalíšek Ziggy Cup™ 2

  • Je vhodný pro slabou, střední i silnou menstruaci.
  • Svým revolučním tvarem se přizpůsobí ženskému tělu.
  • dvojitý lem pro maximální ochranu proti protečení.
  • Nová generace Ziggy Cupu 2 se lépe vyjímá, nově má na přední straně "protiskluzovou" plošku pro neklouzavé vyndávání bez nehod.
  • Je to jediný menstruační kalíšek, který můžete používat při milování během menstruace.
  • Je vyrobený ze 100% lékařského silikonu s certifikací FDA.
  • Poskytuje až 8 hodin ochrany.

Jak si vybrat mezi velikostmi A a B?

Dvě velikosti nové generace Ziggy Cupu™ 2 reflektují to, že každé ženské tělo je jiné - a i jedno a totéž ženské tělo může projít během života proměnou. Velikost A je vhodná pro ženy s nižším děložním čípkem, velikost B pro ty s vyšším čípkem. Základní pravidlo zní: dobře zavedený Ziggy Cup™ byste neměla vůbec cítit. Pokud máte zkušenost s první generací kalíšku Ziggy Cup - ta odpovídá nynější velikosti B - a registrujete nepohodlí či jiné potíže, možná budete potřebovat menší velikost.

Kdy zvolit Ziggy Cup™ B?

  • Mám vyšší děložní čípek.
  • Mám silnou menstruaci.
  • Používám velikost A, ale mám pocit, že kalíšek dost dobře nedrží na svém místě.
  • Používám velikost A, ale pozoruji neustálé špinění.

Kdy zvolit Ziggy Cup™ A?

  • Mám nižší děložní čípek a ne úplně silnou menstruaci.
  • Používám velikost B, ale je pro mě obtížné kalíšek zavést a/nebo cítím nepohodlí.

Výrobce doporučuje kalíšek vyměnit po dvou letech používání. Pokud se na vašem kalíšku vytvoří praskliny, díry či lepivý/olejový film, vyměňte jej za nový ihned. Mírné zabarvení je běžné a může se v průběhu používání objevit – nemá vliv na funkčnost či bezpečnost kalíšku Ziggy Cup.

Upozornění: Menstruační kalíšek Ziggy Cup není antikoncepční pomůckou a neochrání vás před nechtěným těhotenstvím či přenosem sexuálních chorob. Pro čištění kalíšku nepoužívejte ocet, drsné čistící prostředky, látky na bázi ropy, tea tree olej, alkohol nebo bělící činidlo.

Údržba: Před prvním použitím sterilizujte kalíšek ve vroucí vodě po dobu 5 až 8 minut. S kalíškem manipulujte vždy čistýma rukama. Po každém použití kalíšek důkladně opláchněte vodou s mýdlem. Zavedení: kalíšek Ziggy Cup uchopte zadní stranou směrem k sobě a uchopte palcem a ukazováčkem uprostřed a zmáčkněte jej. Vytvoří se pomyslná „8“. Kalíšek zavádějte ve vámi příjemné poloze, tak abyste měly uvolněné poševní svalstvo. Pokud potřebujete, můžete se zvlhčit pomocí lubrikačního gelu na vodní bázi. Zaveďte Ziggy Cup zadní stranou napřed a pomocí svého ukazováčku posuňte kalíšek tak daleko, jak vám to bude pohodlné. Posuňte kalíšek dozadu a mírně dolů tak, aby byl okraj za děložním čípkem. Zatlačte přední okraj nahoru za výstupek stydké kosti a umístěte jej tak, aby byl kolem děložního čípku a mohl tak tvořit spolehlivou bariéru. Ujistěte se, že zadní okraj kalíšku je skutečně umístěný za děložním čípkem a přední část je za stydkou kostí. Pokud je kalíšek správně umístěný, neměla byste jej vůbec cítit. Přejeďte prstem po dně kalíšku a zkontrolujte pohmatem, že je děložní čípek uvnitř. Zkontrolujte také, že přední část kalíšku je úplně zastrčená za výstupek stydké kosti a že mezi okraji a poševními stěnami nejsou žádné mezery.

Intimina je švédská značka, která nabízí první a jedinou řadu produktů věnovaných výhradně všem aspektům intimního zdraví žen. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Intimina, Karlavägen 41 , 11431, Stockholm, Švédsko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?