puroBIO cosmetics Řasenka pro větší objem 01 Black 7 ml

puroBIO cosmetics Řasenka pro větší objem 01 Black 7 ml

(2 hodn.)
Certifikáty: CCPB
281
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: 1. 4. u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Řasenka pro větší objem zvýrazní řasy od kořínků až po konečky a opticky zvětší jejich objem, čímž vaše oči získají uhrančivý pohled.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Řasenka pro větší objem puroBIO s hustým kartáčkem a krémovou konzistencí díky intenzivním přírodním pigmentům zvýrazní řasy od kořínků až po konečky, krásně je oddělí a opticky zvětší jejich objem. Přírodní vosky, výtažky z bambusu, pšeničný protein, tocopherol a další účinné látky pak řasám poskytují potřebnou péči.

Řasenka oddělí a zvýrazní řasy na celý den, nijak se nerozpíjí a nedělá šmouhy. Kromě toho obsahuje množství přírodních pečujících výtažků. Přírodní vosky a pšeničný protein řasám zároveň poskytují hydrataci, a předchází tak jejich lámání. Extrakt z bambusu s a tocopherol chrání řasy před vysoušením, regenerují je a zlepšují jejich růst.

Použití: Důkladně pročešte kartáčkem řasy od kořínků ke konečkům.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Barva: černá

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Z blogu1

Když přírodní make-up, tak od PuroBIO!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Na doporučení / Anna 30. 10. 2016 20:53

Řasenku mi doporučila slečna prodavačka v kamenné prodejně biooo jako kvalitní a cenově dostupnou možnost a jsem spokojená. Nezvýrazní sice nijak extrémně, ale výsledek je velmi přirozený - pro fanynky přirozeného looku dobrá zpráva. Zásadní pro mě bylo, aby se řasenka během dne nedrolila a nemazala, což splňuje. Samozřejmě ve vlhku asi takovou výdrž mít nebude, ale která přírodní řasenka ano. Jediné, na co jsem si musela trochu zvyknout, byl fakt, že je řasenka asi trochu vodovější, a proto má bezprostředně po nanesení tendenci se lehce obtisknout - stačí ale jen vydržet pár vteřin u zrcadla, otřít se a můžete v klidu vyběhnout mezi lidi:)

5.5.2017 / Eva 7. 5. 2017 22:28

Zcela bezbarvá řasenka, "císařovy nové šaty". Vyhozené peníze. Řasenka je sice bio, ale už ne eko, protože po prvním vyzkoušení skončí v koši. Vůbec nechápu, že byl tento produkt schválen do prodeje.

K ničemu / Lenka 12. 1. 2023 08:36

Jedna z nejhorších řasenek, co jsem měla. Nedělá vůbec nic, jakobych řasenku ani neměla. Navíc má takovou hodně retro vůni. Za mě je tohle produkt na vyhození.

Nedoporučujem / Lucia 23. 1. 2017 15:19

Maskaru som si vybrala podľa recenzií, ale vôbec s ňou nie som spokojná. Mihalnice takmer nekryje, no zato sa otláča už pri nanášaní. Oko pôsobí ako bez maskary. Ak sneží a Vám náhodou spadne vločka na oko, tak sa to celé rozmaže. Horšiu maskaru ako je táto som ešte nemala.

Spokojenost / Pavla P. 9. 8. 2016 15:27

S řasenkou jsem velmi spokojena. Kartáček mi vyhovoval. Řasy se mi nelepí k sobě, ba naopak jsou krásně oddělěné. Na objemu to sice moc nepřidá, ale zase jsou řasy zvýrazněné velice přirozeně. Jediná výtka je, že se trochu více rozmazává, například není řasenka vhodná na cvičení nebo do parných letních dnů. Ale kdo to neřeší jako já, tak si to prostě někde na toaletě sem tam pod očima otře. Na druhou stranu se tato řasenka velice dobře odličuje. Na mojí první bio řasenku, od které jsem moc nečekala, určitě veliká spokojenost.

/ Kateřina 3. 11. 2017 03:30

Bohužel jsem zklamaná, řasy barví, ale je třeba několika vrstev, aby dodala hustší efekt, je docela vodová a bohužel má malou výdrž a hodně se drolí a rozmazává, což je pro mě velký problém, jelikož mi často slzí oči. Znovu tedy neobjednám a zkusím jinou bio.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?