Original ATOK Hyaluronový fluid 50 ml

Original ATOK Hyaluronový fluid 50 ml

(2 hodn.)
512
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Lehký fluid bez obsahu olejů podporuje hydrataci pleti, zlepšuje její pevnost, pružnost a celkově ji vypíná. Vhodný pro všechny typy pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Uvedená fotografie je ilustrační.

Hyaluronový fluid Original ATOK je vhodný pro všechny typy pleti a voní jemně po levanduli. Má lehké složení bez obsahu olejů a kromě kyseliny hyaluronové v něm najdete takové složky jako perlový prášek, výtažek z granátového jablka či beta-glukan. Fluid výborně podporuje hydrataci pleti i její pevnost a přispívá k regeneraci a obnově jejích buněk.

Lehký gelový fluid díky obsahu kyseliny hyaluronové a rostlinného glycerinu pomáhá v pleti udržet potřebnou míru hydratace a chrání ji tak před vysušením. Kyselina hyaluronová zároveň podporuje regeneraci pleťových buněk, a tím i celkovou pevnost a pružnost pleti. Spolu s beta-glukanem, panthenolem a extrakty z vinné révy či konjaku pleť skvěle zvláční a lehce ji vypne. Ovocné kyseliny v extraktech a jemný perlový prášek se pak postarají o to, aby byla pleť krásně projasněná.

Česká značka Original ATOK nabízí přírodní péči o pokožku, která využívá účinků aromaterapie a je vyráběna bez jakýchkoliv syntetických látek. Receptury jsou originální a působí synergicky, díky čemuž nabízejí jedinečné účinky. Original ATOK také dbá o myšlenku Fair trade.

Použití: Lahvičku protřepejte a poté naneste několik kapek séra na očištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Jemně rozetřete. Poté obličej ošetřete krémem.

Tip: Fluid je vhodný i jako báze pod make-up.

Česká značka Original ATOK nabízí přírodní péči o pokožku, která využívá účinků aromaterapie a je vyráběna bez jakýchkoliv syntetických látek. Receptury jsou originální a působí synergicky, díky čemuž nabízejí jedinečné účinky. Original ATOK také dbá o myšlenku Fair trade.

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Cosmetics ATOK International s. r. o., Václavské náměstí 870/6 , 40004 , Trmice, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Original ATOK – česká aromaterapeutická kosmetika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Must-have / Barbora 5. 12. 2020 18:22

Už ani nevím kolik lahviček jsem spotřebovala, je to naprosto boží sérum s velmi lehkou konzistencí, která se okamžitě vpije do pleti. Občas se nechám nalákat na jiné hyaluronové sérum, ale vždy se pak věrně vracím k Atoku, protože lepší jsem zatím nenašla.

/ Kateřina 20. 11. 2020 15:33

krásně hydratuje a přitom mám pocit, že mé problematické póry nijak neucpává, už jsem spotřebovala několik balení.

/ Lucie 21. 5. 2019 10:07

Skvělé hydratační sérum, kupuji opakovaně.

/ Andrea 8. 8. 2019 17:07

Tento hyaluronový fluid prostě miluji. Používám ho téměř každý večer, a v letních měsících, když je horko nepoužívám poté už ani pleťový krém, stačí mi jen tento fluid (mám mastnější pleť, T-zóna). Před aplikací krému je ale dobré nechat fluidu aspoň 10 minut, aby měl čas působit. Psychicky na mě působí velice dobře a odpřisáhla bych, že má pozitivní vliv na vrásky. Krásně mi voní, a to nejsem milovnicí levandule. Ale zde mi s příměsí ostatních složek voní nádherně, jako čerstvý malý hřib sametový nalezený v jehličí. Je to pro mne okouzlující a harmonická vůně, na kterou se těším. Naprosto mi vyhovuje jeho konzistence. Měla jsem před ním "hyaluronové sérum Saloos", to ale než stačím rozetřít, tak je takové trošku jakoby lepkavé, začne drhnout (asi se do pokožky rychle vstřebává), a je po roztírání. Takže se musí aplikovat rychle a po troškách. Ale to je jen má zkušenost. Jako bázi pod make-up jsem fluid nezkoušela, ale je to dobrý tip. A občas ho před použitím zapomenu protřepat.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?