VOONO Teploměr na hennu 1 ks

VOONO Teploměr na hennu 1 ks

155
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: 22. 4. u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Skleněný teploměr na měření správné teploty hennových barev na vlasy.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Teploměr na hennu od české značky VOONO je určený k přesnému měření teploty henny a dalších přírodních barev na vlasy. Proč je nutné zalít barvící pastu konkrétní teplotou vody?

Protože konkrétní teplota aktivuje v barvě konkrétní pigmenty. A pokud si to nepohlídáte a zalijete barvicí pastu random horkou vodou, může se stát, že barevný výsledek bude dost jiný od toho, který jste si představovali. Jak pracovat s teplotou vody při barvení hennou, abyste se co nejvíce přiblížili vysněnému odstínu?

JAK BARVIT HENNOU

Kromě rostlinných olejů, kávy a čaje, citrónu a dalších látek, které můžete do hennové barvy přimíchat, je nejdůležitější složkou voda. Hennová barva je přírodní barva na vlasy složená ze samých bylinek, které mají přirozeně obsaženy různé pigmenty. A určité pigmenty se aktivují pouze určitou teplotou.

› Zrzavá barva na vlasy - jak aktitovat teplé zářivé tóny?

Zalijte barvicí pastu horkou vodou o 90°C, zamíchejte, a nechte pastu aslespoň půl hodiny odstát. Čím déle ji necháte stát, tím více se aktivují teplé tóny.

› Hnědá henna na vlasy - jak si nezničit studené a hnědé odstíny v přírodních barvách na vlasy?

U všech, které nemají rády až příliš teplé tóny, si musejí na teplotu vody dát extra pozor. Bylina indigo je ta, která vám na vlasech vytváří studený hnědý odstín. A pokud ji zalijete horkou vodou, zničíte ji. Všechny hnědé barvy a studené tóny zalijte vodou o maximálně 50°C! Barvicí pastu v tomto případě nenechávejte odstát, ale rovnou naneste na vlasy. S přibývajícím časem se barvicí schopnost indiga výrazně snižuje.

Tip: Pro zvýraznění hnědých tónů můžete hennovou barvu na vlasy zalít vystydlým odvarem z černého čaje nebo přidat trochu kávy. Pokud pastu zakápnete citrónem nebo kyselým ibiškovým čajem, zvýrazníte naopak červenou a další ohnivé tóny!

Voono, to je čistá příroda a nic víc. Kromě rostlinných barev najdete v sortimentu také pečující vlasovou kosmetiku a sušené bylinky, které podpoří výsledný odstín barvení i zdraví vlasů. Vše je netestované na zvířatech a zaručeně veganské.

Výrobce: VOONO s.r.o., Jaurisova 515/4 , 14000, Praha, Česká republika

Z blogu1

Jak na barvení hennou?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?