BiOOO Akademie Aromaterapie

BiOOO Akademie Aromaterapie

Zboží je trvale vyřazeno.

Základní kurz aromaterapie Vás seznámí s tajemstvím 12 éterických olejů a jejich vlivem na psychické rozpoložení člověka.Vysvětlíme si jak s oleji pracovat a jak si pomoci k příjemným pocitům.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Poznejte svět aromaterapie a naší psychiky

BiOOO Akademie vám přináší voňavý zážitek! Objevte s námi svět éterických olejů. Základní kurz aromaterapie, který vás provede působením 12 éterických olejů na psychickou stránku člověka a jeho chování. Povíme si, jak pomoci od potíží, nebo další využití pro vás či vaši rodinu.

Pokud vás zajímá působení aromaterapie nejen na tělo, ale také na vaši mysl a náladu, přijďte se něco nového dozvědět. 

Budeme si povídat o tom jak: 

  • si můžeme ulevit od neklidu, úzkostí, nespavosti
  • nebo naopak jak na dobrou náladu a uvolnění
  • dozvíte se, jaká kombinace éterických olejů bude působit právě na vás pokud chcete podpořit koncentraci, utišit myšlenky, nebo podpořit sebevědomí

Podíváme se na řešení každodenních situací jednoduchou přírodní cestou a společně si vytvoříme vaši osobní aromaterapeutickou tyčinku, která vás může provázet po celý den.

 

Těšit se na Vás bude lektorka BiOOO Akademie Barbora Hrdličková.

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?