Naturinka Čajovníkový šampon 110 g

Naturinka Čajovníkový šampon 110 g

158
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Tuhý šampon s čajovníkem a osvěžujícím italským rozmarýnem. Na mastné vlasy.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tuhý čajovníkový šampon od Naturinky je určený na mytí rychle se mastících vlasů. Obsahuje tea tree, které vlasy osvěžuje, a povzbuzující rozmarýn.

Mýdlo obsahuje pouze přírodní složky, které zbytečně nepřesušují a nepodporují tak další mastění. Navíc je obohaceno o bambucké máslo, které vyživuje konečky vlasů, a ricinový olej, který je oblíbený v případě podpory růstu vlasů i řas. Toto praktické balení šamponu vám dlouho vydrží. Šampon voní typicky svěže.

Vyrobeno tradiční metodou za studena.

Použití: namočené vlasy rozšamponujte přímo na hlavě šamponovou kostkou, vytvořte šlehačkovou pěnu, promněte a opláchněte. Zamezte styku s očima, ale když se zadaří, tak je vypláchněte vodou. Kondicionér? U jemnějších vlasů není třeba.

Tip: pro dokonalý a leský vzhled vašich vlasů použijte po umytí tohoto šamponu kyselý octový oplach. Stačí trocha jablečného octa do skleničky, doplnit teplou vodou a vlasy tím opláchnout. Kyselý oplach nemusíte smývat, vlasy po něm budou lehké a krásně lesklé.

NATURINKA je tradiční mýdlárna, která si potrpí na ruční výrobu z přírodních surovin, úplnou zdravotní nezávadnost a bez výjimky ekologický přístup nejen k výrobě ale i k balení. Na cestu se značka vydala už v květnu 2013 a stále roste. Jako první vznikly přírodní mýdla a šampony, ale rodily se další a další nápady - krémy, masti, oleje a šampukony.

Typy vlasů: mastné vlasy

Výrobce: Naturinka, Štolcova 14 , 618 00, Brno, Česká republika , tel: +420 731 149 895

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?