Yage Organics BB krém se zlatem a SPF 15+ Medium 30 ml

Yage Organics BB krém se zlatem a SPF 15+ Medium 30 ml

Yage Organics BB krém se zlatem a SPF 15+ Medium 30 ml

Značka: Yage Organics
Balení:
2719
Momentálně vyprodané na e-shopu i prodejnách BiOOO.cz

BB krém ve odstínu medium s SPF faktorem je lehounký, sjednocuje pleť, vyživuje, hydratuje, zmírňuje pigmentaci a bojuje proti vráskám.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

BB krém se zlatem a SPF 15+ Light od značky Yage v sobě kombinuje několik funkcí najednou. Revoluční produkt, který je na našem trhu unikát.BB ochranný štít se zlatem!

Tento jedinečný denní krém s 15 SPF je multifunkčním pokladem pro pleť.  Chrání proti UVA, UVB, modrému světlu a volným radikálům, vyživuje, hydratuje, bojuje proti vráskám, detoxikuje, zmatňuje, bojuje proti pigmentovým skvrnám. Pleť sjednocuje, ale nevytváří silnou make-upovou masku a zanechá pleť volnou, aby dýchala.

Minerální filtr zde tvoří oxid titaničitý. Ten se na rozdíl od chemických filtrů obsažených v běžných krémech s UV ochranou do těla nevstřebává, ale vytváří na kůži neviditelný film, který odráží sluneční paprsky jako zrcadlo. 

BB krém obsahuje ectoin, což je přírodní látka, která byla objevena v pouštních bakteriích druhu Ectothiorhodospira halochloris. V kosmetice je ectoin vnímán jako látka s mimořádnou schopností obnovy buněčné struktury. Podporuje hojení zanícené a problematické pokožky.

Produkt je obohacen o aktivní látku z lékořice, která působí proti pigmentaci a dokáže zesvětlovat již vzniklé skvrny na pokožce. Funguje jako alternativa chemických látek pro zesvětlení. Ve složení je zastoupen také výživný olej z baobabu, který má vysoký obsah antioxidantů, a proto je skvělý v péči o pleť. Rychle se vstřebává, neucpává póry a je vysoce hydratační a uklidňující.

Patentovaný hydrogel extrahovaný ze dvou červených řas chondrus crispus (karagenan) a gigartina stellata, pěstovaných podél skalnatých částí evropského Atlantiku, vytváří ochrannou bariéru před znečištěním. Zvyšuje vlhkost pleti až o 8 hodin a vrací mastnou pokožku do rovnováhy. Poskytuje okamžitý liftingový efekt, který eliminuje jemné linky a vrásky.

BB krém v sobě ukrývá mikročástečky drahocenného zlata, které mají unikátní účinky na regeneraci pleti, navrací ji svěžest a pružnost. Mikročástečky podporují přenos molekul kyslíku přímo do pokožky. Společně s antioxidanty působí proti předčasnému stárnutí pokožky a podporují mikrocirkulaci krve, čímž významně bojují proti vzniku vrásek. Pravidelným používáním získává pleť vláčnost, pružnost a bude mít svůj přirozený jas.

BB krém se dostal do prestižního editorského výběru The Beauty Shortlist  Awards 2022, které je mezinárodním nezávislým hodnocením toho nejlepšího z přírodní kosmetiky.

Použití: K dokonalému srovnání barevného tónu pleti naneste před pobytem na slunci dostatečné množství krému na obličej, krk a dekolt. Ochranný krém s faktorem SPF 15+ na bázi zinku zajistí perfektní sjednocení barvy i textury a zároveň intenzivně působí proti předčasnému stárnutí a celkově zlepšuje stav pleti.

Přírodní kosmetika Yage Organics představuje převrat ve vnímání kosmetiky. Jejich pleťové oleje, séra, masky nebo krémy jsou jedinečné svým botanickým složením, ale také dávkou energie, kterou jim předávají krystaly a drahé kameny. Yagé vytváří komplexní deseti krokový rituál péče o pleť využívající principy aromaterapie, ajurvédy nebo sofistikovaného korejského systému péče o pleť.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Odstín: střední, světlá

Typ pleti: všechny typy pleti

Výrobce: Yage organics s.r.o., Šmeralova 130/5 , Praha 7, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?