seventy-one Eco neviditelný opalovací krém na obličej SPF50+ 50 ml

seventy-one Eco neviditelný opalovací krém na obličej SPF50+ 50 ml

Značka: seventy-one
Certifikáty: VEGAN, Cruelty Free
Certifikát VEGANCertifikát Cruelty Free
Balení:
616
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Opalovací krém s minerálními filtry zajišťuje vysokou sluneční ochranu obličeje, která nezanechává žádné bílé skvrny na tváři. Je vhodný pro všechny typy pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Eco neviditelný opalovací krém na obličej SPF50+ od značky seventy-one s vysokou sluneční ochranou nezanechává žádné bílé skvrny či bílý film na tváři. Obsažené minerální filtry - oxid titaničitý a zinečnatý respektují pokožku a životní prostředí a společně jsou vynikajícím štítem proti UVA a UVB paprskům. Opalovací krém se může dokonce aplikovat na vlhkou pokožku. 

Tento krém na opalování má vysokou voděodolnost a je ideální pro všechny typy pleti, dokonce i pro mastnější. Je vyrobený ve Francii a testován pod dermatologickou kontrolou. Obsahuje slunečnicový olej, který zjemňuje a vyživuje i suchou kůži. Jojobový olej posiluje hydrolipidovou vrstvu a pokožku vůbec nezatěžuje. Rostlinný glycerin hydratuje, zlepšuje a zjemňuje vzhled pokožky. 

Opalovací krém s ochranou SPF 50 neucpává póry. Obsahuje minerální filtry bez nanočástic. Neobsahuje: parabeny, silikony, nanočástice, fenoxyethanol, alkohol ani látky petrochemického původu.

Použití: Aplikujte krém ECO SUN SHIELD INVISIBLE SPF 50+ na obličej, ramena a všechny citlivé oblasti, abyste dosáhli maximální ochrany pokožky. Pro snadné použití si krém naneste na dlaň, zahřejte v dlaních, až potom ho naneste na potřebná místa. Kojence a malé děti nevystavujte přímému slunečnímu záření. Tento produkt nepředstavuje 100% ochranu.

Francouzská značka SeventyOne Percent vyrábí přírodní krémy na opalování, které obsahuji minerální filtry a jsou tak šetrné jak k tělu, tak přírodě. 

Výrobce: SeventyOne Percent, Moulin d'Yrieu 40530 , LABENNE, Francie

Z blogu1

SeventyOne Percent: Sluneční ochrana pro každý typ dovolenkáře

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Dobré SPF / Lucie 13. 7. 2022 10:22

Skvěle se roztírá, je příjemný, na obličeji člověk nic necítí. Má trochu sladší verzi vůní opalovacích krémů, ale mně je příjemná a po aplikaci jí necítím. Má skvělou výdrž (zkoušela jsem ale jen "na suchu"), takže je nasnadě se odlíčit dvoufázově. NEVIDITELNÝ bohužel není. Zanechává lehký bílý film s růžovofialovým podtónem (už jsem se s tím setkala u spf i od podobně drahých značek), na stupnici 1-10 bych ho označila jako 3,5. Není to nic hrozného, umí se vsáknout. Na denní nošení, kdy nejste před kamerou nebo na dovolenou skvělý.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?