Jason Zubní pasta Sea Fresh 119 g

Jason Zubní pasta Sea Fresh 119 g

(12 hodn.)
Značka: Jason
Certifikáty: LEAPING BUNNY
Certifikát LEAPING BUNNY
Balení:
216
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks

Zubní pasta Zubní pasta bez fluoridu a syntetických pěnidel šetrně čistí vaše zuby. Díky extraktům z mořských řas a minerálním solím dodává ústní dutině množství zdraví prospěšných stopových prvků.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení12
Položit dotaz
Popis produktu

Zubní pasta Sea Fresh JĀSÖN® je skvělou přírodní variantou pro každodenní a účinnou péči o zuby a ústní dutinu. Šetrně odstraňuje zubní plak i ve špatně dosažitelných místech a minimalizuje množení bakterií způsobujících vznik zubního kazu. Zároveň působí jako účinná ochrana proti tvorbě zubního kamene.

Výtažky z mořských řas se silnými dezinfekčními účinky efektivně pečují o zdraví vašich zubů a minerální soli s vysokým obsahem stopových prvků napomáhají zpevňovat a posilovat zubní sklovinu. Zubní pasta je zcela bez fluoru a tudíž je vhodná i při obavách z jeho nadbytku v organismu či pro alergiky.

Extrakt ze semínek grapefruitu působí díky ovocným enzymům proti vzniku nežádoucího zápachu a osvěžující peprmintový olej vám přinese příjemně svěží dech po celý den. Jemně abrazivní složky pak šetrně bělí vaše zuby a navracejí jim přirozeně zářivý odstín.

Značka JĀSÖN® fun

Použití: Naneste na zubní kartáček a řádně vyčistěte zuby minimálně dvakrát denně, nejlépe po každém jídle. Po vyčištění zubů vypláchněte ústní dutinu vodou.

Upozornění: Použití pasty u dětí mladších dvou let konzultujte s lékařem. Nenechávejte na dosah dětem do šesti let. V případě náhodného požití většího množství produktu vyhledejte lékaře.

Značka JĀSÖN nabízí své produkty již od 50. let minulého století. Ty jsou plné přírodních olejů, rostlinných másel či bylinek a poskytují pokožce kvalitní výživu v podobě vitaminů, minerálů, proteinů a dalších důležitých látek. Výrobky jsou balené do takových obalů, které co nejméně zatěžují životní prostředí.

Výrobce: Jason Natural Products Consumer Relations, 4600 Sleepytime Dr. , CO 80301 , Boulder, Spojené Státy Americké

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Fluor v zubních pastách: Nebezpečí??

Jak vybrat přírodní zubní pastu

Perila křovitá

Přírodní zubní pasty a ústní péče: 1. část

Přírodní zubní pasty a ústní péče: 2. část

Zdravotní benefity grepu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Krásné zuby bez chemie / Mo-nika 6. 9. 2018 14:53

Tato značka je výhra pro zubní hygienu, už po prvním vyčištění máte krásně čisté zuby, lesklé až zářivé. Není to bílá barva úsměvu jako z reklamy amerického filmu, ale vypadáte, že máte zuby čistší a světlejší. Absolutně nedráždí, ale na chuť máty a soli si trochu musíte zvyknout, pasta vydrží neskutečně dlouho, protože má hutnější konzistenci a stačí ji aplikovat na kartáček, asi tak 1cm. Pro svěží dech a péči o mezizubní prostory se mi osvědčila i ústní voda stejné značky.

dobrá pasta na každodenní použití / Lucie 23. 3. 2019 16:22

Příjemná pasta, pění tak akorát a zuby decentně vybělí. Na jedno použití stačí maličko takže tuba dlouho vydrží.

Nejlepší pasta / Lucie 23. 2. 2021 22:31

Vydrží dlouho. Je bez fluoridu. Dobrá příchuť( podobná obyčejné pastě na zuby).

Rosacea v obličeji-pasta / Markéta 31. 10. 2020 09:09

Vydrží opravdu dlouho.Objednávám již druhý kus.Kvůli kožním problémům v obličeji bych neměla používat fluor v pastě, proto jsem vyzkoušela tuto pastu a jsem velmi spokojená.Doporučuji.

/ Kateřina 19. 10. 2018 15:04

Nejlepší pasta, kterou jsem kdy měla. Zuby krásně vyčistí a rozzáří.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?