Inika Organic Korektor plně krycí, Sand 3,5 g

Inika Organic Korektor plně krycí, Sand 3,5 g

893
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: 1. 4. u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Korektor s plným krytím a krémovou konzistencí pro zakrytí všech nedokonalostí. Krémový, čistý, hypoalergenní.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Plně krycí korektor od Inika Organic je čistě přírodní korektor pro plné zakrytí všech nedokonalostí. Bohatá krémová textura korektoru bezproblémů schová všechny nedokonalosti. Korektor zároveň bojuje proti matnosti, obsažené revitalizační oleje zanechávají pleť vláčnou a vyhlazenou. Jedná se o korektor hutný se sametovým, přirozeným finišem.

Jemná textura korektoru se vpije do pokožky díky obsahu vyhlazujících a zvláčňujících olejů. Bio slunečnicový, mandlový a jojobový olej pleť intenzivně vyživují a uzamykají v ní hydrataci. Bambucké máslo má regenerační a hojivé účinky a bojuje proti vráskám.

S tímto bohatě pigmentovaným, krémovým korektorem zakryjete kruhy pod očima, pigmentaci i zarudnutí a zároveň pleť vyživíte. Odstín SAND je určený pro tmavší a opálenou pleť s načervenalým podtónem (dark to tan + reddish/warm undertone). Stačí ho velmi malé množství, kelímek korektoru vám dlouho vydrží.

Plně krycí korektor Inika Organic je mazlavý, bohatě pigmentovaný a díky přírodnímu složení vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé.

Použití: Aplikujte prsty nebo pomocí štětce od vnitřního koutka a směrem ven ubírejte na intenzitě – největší krytí je třeba právě u koutku očí. Vhodný též k zakrytí nedokonalostí kdekoliv na obličeji.

Inika Organic přinesla revoluční změnu v oblasti přírodního organického make-upu. Má výbornou výdrž s excelentní pigmentací a plně kryje. Certifikovaná organická, veganská a Cruelty Free kosmetika Inika Organic neobsahuje žádné syntetické škodlivé složky.

Výrobce: Inika Organic, U Kanálky 1559/5 , 120 00, Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?