Veronica Organics Ricinový olej, 100% 110 ml

Veronica Organics Ricinový olej, 100% 110 ml

Balení:
260
Momentálně vyprodané na e-shopu i prodejnách BiOOO.cz

100% čistý ricinový olej na podporu růstu řas, obočí a pro důkladné olejové čištění pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

100% čistý ricinový olej od Veronica Organics je přírodní ricinový olej určený na ošetření pokožky a ke stimulaci růstu řas a obočí. Ricinový olej je známý svými účinky na vlasy, obočí a řasy, kde podporuje jejich růst a obnovu. Je vhodný i k péči o pokožku, má výjimečné čistící schopnosti a je ideální k olejovému čištění pleti.

RICINOVÝ OLEJ NA ŘASY A NA OBOČÍ

Máte vypadané řasy? Obáváte se každovečeního odličování očí s tím, kolik vám zase zůstane řas na tampónky? Nrzapomínejte na ricinový olej! Je to 100% přírodní aktivátor růstu řas. Ricinový olej díkyspecifickému obsahu přírodních látek dokáže povzbudit vlasové folikuly k novému růstu a dokonce i zaplnit mezírky, kde dlouho nic neroste. Jak se ricinový olej na řasy používá?

  • Aplikuje se každý večer po kompletním odlíčení.
  • Nechává se jako regenerace přes noc.
  • Ricinový olej je 100% přírodní a bez parfemace, pokud si nekápnete přímo do oka, tak vám vůbec nic nehrozí.
  • Vezmete vatovou tyčinku a namočíte ji do oleje, kterým potřete kořínky řas. Kořínky, ne řasy jako takové.
  • Hotovo, necháte působit. Když budete tuto kúru dělat 7 dní v kuse, uvidíte první výsledky. A když 14 dní, bude to ještě lepší.
  • TIP - můžete si koupit samostatnou čistou spirálku (konec řasenky) a aplikovat olej pomocí ní.

RICINOVÝ OLEJ A JEHO ÚČINKY

Ricinový olej je skvělý na podporu růstu řas, obočí a vlasů. Stačí vetřít pomocí masáže do vlasové pokožky a nechat před umytím šamponem 30 minut působit. Ricinový olej je také jeden z nejlepších, co se týče olejového čištění pleti. Místo čistícího pleťového gelu si umyjete obličej ricinovým olejem. Ten vytáhne z pórů všechen usazený maz a vyčistí pleť do dokonalosti. Vše setřete navlhčeným ručníkem v teplé vodě, poze vodou by vám to nešlo.

Pleť je po čištění ricinovým olejem čistá, vláčná a září. Ideální na střídání s pleťovým čistícím gelem. Nadšené budou majitelky mastnější a smíšené pleti, neboť ricinový olej dlouhodopbě reguluje tvorbu kožního mazu. Díky odstraňování ručníkem nebudete mastné a už vůbec ne ucpané. Ricinový olej není komedogenní a nezpůsobuje pupínky.

Ricinový olej je skvělý 100% přírodní pomocník, který si ve vaší koupelně místo hravě najde.

Použití: Vezmete vatovou tyčinku a namočíte ji do oleje, kterým potřete každý večer kořínky řas. Na podporu růstu vlasů stačí vetřít pomocí masáže do vlasové pokožky a nechat před umytím šamponem 30 minut působit. Pro čištění pleti nalijete olej do dlaní a provedete masáž čisté a suché pleti.

Česká značka Veronica Organics je čistá, 100% funkční kosmetika, která podporuje ženskou krásu, zdraví a sexualitu.Veronica Organics používá pouze rostlinné suroviny, netestuje na zvířatech a využívá výrobní procesy šetrné k přírodě.

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť

Výrobce: Veronika Lonská, Horova 1767/26 , 500 02, Hradec Králové, Česká republika

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?