BiOOO Vánoční balíček Coslys Vlasová péče 1 ks

BiOOO Vánoční balíček Coslys Vlasová péče 1 ks

Značka: BiOOO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada přírodní vlasové péče pro suché vlasy. Regeneruje, dodává lesk a hebkost bez zatížení.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vánoční balíček Coslys Vlasová péče je dárková sada přírodní vlasové kosmetiky. Obsahuje šampon, kondicionér a bezoplachový sprej z mirabelkové řady pro suché vlasy.

PRO KOHO SE SADA HODÍ

Sada se hodí pro všechny majitelky dlouhých vlasů, které touží po výživě a lesku. Tato přírodní kosmetika je bez silikonů, parabenů a jakýchkoliv dráždivých složek, proto nadchne všechny, kteří se zajímají o přírodu a kvalitní šetrnou péči.

CO V SADĚ NAJDETE

Šampon Coslys pro suché a poškozené vlasyvyživuje vlasovou pokožku i vlas do hloubky a dodává jim potřebnou výživu. Obsahuje pečující výtažky z tužebníku jilmového, jenž v kombinaci s olejem z mirabelkových pecek a aloe vera dodá vlasům výživu od kořínku až po konečky.

Kondicionér pro suché a poškozené vlasy Coslys vyživuje a posiluje strukturu vlasů díky obsahu rostlinných olejů a másel. Mirabelkový olej s bambuckým máslem a vitaminem E dodává vlasu potřebnou regeneraci, zaceluje je a současně posiluje a chrání před dehydratací.

Sprej na vlasy aloe a meruňka Coslys pomůže při rozčesávání všech typů vlasů. Sprej můžete použít jak na mokré, tak i na suché vlasy. Je vhodný také pro jemné dětské vlásky od tří let, které zanechá provoněné bio meruňkovým extraktem.

BALÍČEK JE CENOVĚ VÝHODNĚJŠÍ, NEŽ KDYBYSTE SI PRODUKTY KUPOVALI SAMOSTATNĚ.

Vánoční balíček Coslys Vlasová péče obsahuje produkty:

BiOOO je privátní značka naší společnosti BiOOO.cz. Všechny produkty, které máme nyní nově v nabídce prošly přísným schvalovacím procesem a nabízí to nejlepší z přírodní kosmetiky. 

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?