BiOOO Akademie Rituály s vykuřovadly

BiOOO Akademie Rituály s vykuřovadly

Zboží je trvale vyřazeno.

Vykuřování jako přírodní cesta k provonění i očistě prostorů. Pronikněte do tajemného světa vonných bylin, exotických dřevin, pryskyřic a květin a jejich použití jako omamných vykuřovadel. Co je vhodné právě pro vás a jaké jsou techniky vykuřování? Vše si na kurzu povíme!

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Svět vykuřovadel jako na dlani

Vykuřování je nejstarší metoda provonění i očisty prostorů pomocí vonného dýmu, je opředeno mnoha legendami a bylo součástí vonných ceremonií ve všech starých kulturách. Nechte se překvapit tím, že vykuřování a jeho benefity můžeme s radostí využít i my, lidé moderní doby.
Vonné dýmy nám mohou pomoci ulevit od stresu, podpořit meditaci i naši spiritualitu, mají také léčivý potenciál a v neposlední řadě svou krásou zpříjemní atmosféru každých prostorů, ať už jsou to naše domovy, pracovna či meditační koutek. Jako dárek si odnesete vlastnoručně vyrobenou vykuřovací směs, krásná skripta a mnoho praktických informací.

 

Dozvíte se: 

 

  • o tradicích použití vonných dýmů v různých světových kulturách
  • o ingrediencích ze skupiny dřev, pryskyřic, bylin květin i koření, které můžete používat pro vykuřování
  • jak si připravit vlastní vykuřovací směs pro různé příležitosti
  • jak vonnými dýmy očistit i zkrášlit své prostory
  • jak s pomocí vykuřování podpořit své zdraví, koncentraci i klid mysli
  • jak vonné ceremonie zařadit do života - oslavy a významné události našich životů jsou efektem vůní umocněné a lépe prožité

 

Pokud byste si rádi přečetli reportáž z kurzu na BiOOO magazínu, klikněte zde.

 

Pokud byste rádi zkombinovali oslavu narozenin, rozlučku se svobodou, team building nebo jakoukoli jinou sešlost s povídáním o vykuřovadlech a jejich použití, neváhejte se nám prosím ozvat. Domluvíme společně datum, výzdobu i vše ostatní co bude potřeba.

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?