puroBIO cosmetics Vánoční set řasenka pro větší objem, tužka na oči 1 ks

puroBIO cosmetics Vánoční set řasenka pro větší objem, tužka na oči 1 ks

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada pro ženy s přírodní kosmetikou. Obsahuje černou řasenkou na objem a černou tužkou na oči.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vánoční set řasenka pro větší objem, tužka na oči od puroBIO cosmetics je dárková sada přírodní kosmetiky pro ženy. Balíček obsahuje černou řasenku na objem a černou tužku na oči, se kterými vykouzlíte krásné každodenní líčení.

PRO KOHO SE BALÍČEK HODÍ

Tento balíček se hodí pro všechny ženy, které se rády líčí a které v poslední době hledají přírodnější alternativu ke klasické chemické kosmetice. puroBIO je italská značka přírodního make upu s krásným složením a bohatou pigmentací, která udělá parádu. Díky šetrným složkám se tato kosmetika hodí i pro citlivé jedince.

CO SADA OBSAHUJE

Dlouhotrvající tužka na oči puroBIO cosmetics zvýrazní vaše oči dlouhotrvající matnou, černou linkou. Tužka je měkká, bohatě pigmentovaná a zkrášlí váš pohled až na 8 hodin bez nutnosti opravování. Tužka je krásně měkká asnadno s ní vytvoříte jak tenkou linku při linii řas, tak výrazné a dramatické kouřové líčení.

Řasenka pro větší objem puroBIO s hustým kartáčkem a krémovou konzistencí díky intenzivním přírodním pigmentům zvýrazní řasy od kořínků až po konečky, krásně je oddělí a opticky zvětší jejich objem. Přírodní vosky, výtažky z bambusu, pšeničný protein, tocopherol a další účinné látky pak řasám poskytují potřebnou péči.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?