puroBIO cosmetics Vánoční set produlužující řasenka, tužka na oči, odličovač make-upu 1 ks

puroBIO cosmetics Vánoční set produlužující řasenka, tužka na oči, odličovač make-upu 1 ks

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada pro ženy s přírodní prodlužující řasenkou, černou tužkou na oči a přírodním odličovačem očního make upu.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vánoční set od puroBIO cosmetics je dárková sada přírodní kosmetiky pro ženy. Balíček obsahuje prodlužující řasenku, černou tužku na oči a odličovač očího make upu. Vše je přírodní, šetrné k pokožce i citlivým očím a zároveň s bohatou pigmentací, které vytvoří krásné každodenní i večerní líčení.

PRO KOHO SE BALÍČEK HODÍ

Sada puroBIO se hodí pro všechny ženy a slečny, které si každé ráno ať už pečlivě, nebo rychle, malují své krásné oči a řasy. Sada obsahuje přírodní veganskou kosmetiku, která je skvělou alternativou ke klasickým značkám z drogerie. Tato kosmetika je hravá a zároveň funkční, potěšíte s ní všechny, které se rády krášlí a přitom u toho nestráví mnoho času.

CO SADA OBSAHUJE

Prodlužující řasenka puroBIO v odstínu Black s hustým mírně zaobleným kartáčkem zahalí i ty nejjemnější kratičké řasy do temně černého kabátku, krásně je pročeše a opticky prodlouží. Obsahuje posilující výtažky z bambusu, které vyživují řasy. Díky dalším rostlinným extraktům či pšeničnému proteinu během dne o řasy pečuje a dodává jim potřebnou hydrataci.

Tužka na oči puroBIO v klasickém černém odstínu 01 Black je sázkou na jistotu. Snadno s ní vytvoříte klasické matně černé linky, které podrtrhnou přirozenou krásu vašich očí. Černý odstín je velmi univerzální a hodí se tak ke každé barvě očí i pro jakoukoliv příležitost. Tužka je navíc obohacena o karnaubský vosk, rostlinné oleje či vitamin E. Je vhodná pro ciltivé oči i nositelky kontaktních čoček.

Dvoufázový odličovač od puroBIO je díky svému jemnému složení vhodný pro všechny typy pleti. Přesto je však velice účinný i při odstraňování voděodolného make-upu. Jedním tahem pleť odlíčí a zanechává ji příjemně hebkou. Je obohacen o jablečnou šťávu a má pouze lehkou parfemaci, aby pokožku nedráždil.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Ostatní kategorie: BiOOO klub

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?