puroBIO cosmetics Vánoční set krém na ruce, balzám na rty 1 ks

puroBIO cosmetics Vánoční set krém na ruce, balzám na rty 1 ks

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada přírodní kosmetiky pro ženy s avokádovým výživným krémem na ruce a balzámem na rty.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vánoční set krém na ruce, balzám na rty od puroBio cosmetics je dárková sada přírodní kosmetiky pro ženy. Balíček obsahuje hydratační avokádový krém na ruce a balzám na rty pro každý den s jemnou, vanilkovou vůní.

PRO KOHO SE BALÍČEK HODÍ

Tento dárkový balíček potěší všechny ženy, které mají vždy ve své kabelce krém na ruce a několikrát denně ho vytahují. Ať už pracujete s počítačem či papíry, avokádový krém na ruce od puroBIO je lehký a zároveň dostatečně výživný, aby vysušené ruce zvláčněl. Balzám na rty zajišťuje každodení hydrataci rtů a zanechává je hebké a vláčné.

CO SADA OBSAHUJE

Krém na ruce s avokádovým olejem puroBIO cosmetics má lehounkou, snadno se vstřebávající texturu. Je ideální pro dehydratovanou, suchou a podrážděnou pokožku rukou, kterou trápí drobné prasklinky v oblasti kloubů, začervenání a pálení.

Balzám na rty pro každý den puroBIOje bohatý na ricinový olej či karnaubský vosk v biokvalitě. Chrání jemnou pokožku rtů před dehydratací či rozpraskáním. Obsahuje výtažek z heřmánku, který má výborné pečující a uklidňující účinky. Balzám je bezbarvý a má pouze jemnou vanilkovou vůni.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?