MOSSA GLOW Rozjasňující set

MOSSA GLOW Rozjasňující set

Značka: MOSSA
775
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 5 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks

Kosmetická sada obsahuje čistící krémovou pěnu a pleťový olej vitamínový koktejl.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

GLOW Rozjasňující set MOSSA obsahuje čistící krémovou pěnu a pleťový olej vitamínový koktejl. Dopřejte vaší pleti potřebnou péči a předejděte tak mnoha možným problémům. Součástí složení jsou bobule ze severské přírody, které jsou bohaté na vitamíny a živiny.

ČISTÍCÍ KRÉMOVÁ PĚNA - jemně odličuje a čistí všechny typy pokožky. Působí antimikrobiálně, vyrovnává přirozené pH a pokožku zanechává úžasně hebkou.

Extrakt z bílého rybízu je bohatý na AHA kyseliny, které umožňují účinně pročistit pleť a také na antioxidanty, které pokožku chrání před volnými radikály. Má protizánětlivé, zklidňující účinky, a navíc působí proti začervenání. Díky obsahu levandulové květové vody má čisticí pěna MOSSA výrazné harmonizační účinky a zabraňuje vysušování.

Použití: Malé množství pěny vmasírujte do pokožky obličeje a opláchněte dostatečným množstvím čisté vody. Vyhněte se očnímu okolí.

PLEŤOVÝ OLEJ VITAMINOVÝ  KOKTEJL - spojuje v sobě deset rostlinných olejů pro zdravou a bohatě vyživenou pokožku. Jedinečné spojení rostlinných látek uzamyká v pleti hydrataci, aktivně podporuje přirozenou regeneraci pokožky a zanechává pleť krásně vláčnou a jemnou na dotek

Kombinuje jemný jojobový olej s olejem ze šípků, malinovým, mandlovým, avokádovým, olivovým, meruňkovým, švestkovým, pupalkovým a ovesným olejem. Tato neobvyklá kombinace olejů je bohatá na množství vitaminů a antioxidantů, pleť posiluje a regeneruje. Navíc chrání pokožku před dehydratací, ztrátou pružnosti i vznikem drobných linek.

Kromě pečujících olejů obsahuje také cenné výtažky z rakytníku a z rajčat. Ty jsou bohaté obzvlášť na vitamin C, který pokožku posiluje, revitalizuje a eliminuje známky stárnutí pleti.

Použití: Naneste na čistý obličej a krk nebo vmíchejte pár kapek do denního hydratačního krému.

Přírodní lotyšská kosmetika MOSSA obsahuje ve svých produktech vysoký podíl extraktů a olejů ze severského bobulovitého ovoce. Plody jsou díky drsným klimatickým podmínkám mimořádně bohaté na vitamíny a antioxidanty. Značka MOSSA má certifikaci Ecocert a mnohé z jejich produktů jsou vegan.

Výrobce: Mossa Cosmetics SIA, Sampetera Str. 2 , Riga, Lotyšsko

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?