puroBIO cosmetics Tekutý make-up 04 Y 15 ml

puroBIO cosmetics Tekutý make-up 04 Y 15 ml

426
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Make-up s lehce jemnou strukturou sjednotí tón vaší pleti, zakryje i menší nedokonalosti a poskytne pleti ochranu před vnějšími vlivy a negativními dopady slunečního záření.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tekutý make-up 04 Y puroBIO cosmetics vytvoří efekt jemné a zářivé pleti. Má velmi jemnou strukturu, hydratuje a vyživuje do hloubky díky výtažkům z arganu, moringy a eperuy. Díky své lehké textuře splyne tento ultra jemný make-up s přirozenou barvou vaší pleti.

Tekutý make-up bude jako vaše druhá kůže. Dokonale sjednotí odstín pleti a zakryje menší nedostatky, přesto působí velmi přirozeně. Make-up díky antioxidantům pleť ochrání před škodlivými vnějšími vlivy a díky SPF 10 navíc i před negativními dopady slunečního záření.

Praktické balení s aplikátorem v pipetě umožňuje aplikovat make-up po kapkách na celý obličej, čímž se vyhnete plýtvání. Stačí jedna dávka z pipety na pokrytí celého obličeje.

Použití: Make-up naneste houbičkou či štětcem na obličej ošetřený podkladovou bází/denním krémem a dobře zapracujte do ztracena.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?